Laila Högfeldt

Vad stoppar vi i oss?

raw food

Niclas syster berättade att hennes vänner som börjat med raw food sa att de upplevt en enorm skillnad!

De beskriver det som att hela hjärnan blivit annorlunda. ”Som att hela hjärnan varit ett suddigt moln och plötsligt försvinner alla moln och hjärnan blir glasklar”. 

De säger att de kan koncentrera sig och tänka på ett helt annat sätt eftersom att hjärnan nu är glasklar! De säger även att de sover mycket bättre!

Niclas syster radade upp en massa fördelar som hennes vänner upplevt sedan de bytt till raw food -kost, och det skrämmas oss! För tänk vad mycket skit vi stoppar i oss som gör att våra hjärnor blir som ”moln-hjärnor”. 

Vad är det i maten egentligen? 

 

raw.food.diet

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna håkansson

    Har du testat laga raw food. Jag är med dig att set är nytrigt men inget får ju vara varmt eller tillagat så jag tycker det är lite begränsat vad man kan göra faktiskt. Vi bor i Trelleborg och äter vegitariakt men här är inte många resturanger som har god vegitarisk mat tyvärr ??.

    1. lailahogfeldt

      Ja jag har testat och det är jättegott, speciellt på sommaren! Nu på vintern så tycker jag att det är gott och lite värmande att äta någonting varmt. Jag förstår, då blir det ju svårt :/ Jag tror kanske inte att man måste begränsa sig men kanske lite då och då skulle man kunna laga till någonting Raw hemma 🙂 Eller egentligen handlar det kanske om VAD man stoppar i maten. Det är nog halvfabrikat som är ”det farliga” skulle jag gissa på. STOR KRAM!

      1. Johanna håkansson

        Du får gärna komma med recept på rawfood att teata ibland är inte fel. Jag äter vegitariakt och mår bättre av det. Innan bakade jag mina filmjölksbröd utan socker och det var gott o nyttigt. Nu köper vi bröd för vi har flyttat och allt är ej på plats än. Jag tycker fan det är socker i allt.
        Väldigt tråkigt ??. Går man o fikar på espresso house, försöker vara nyttig o ej tar kaka. Tar man scons är det socker i det, tar man paj är det socker i pajdegen. Det går inte att luncha, fika ute nästan om man vill undvika socker. Tråkigt. Kram

        1. lailahogfeldt

          Ja men det ska jag göra! Jag har faktiskt några supergoda recept på lager 🙂 Jag förstår vad du menar, men det går alltid att hitta nyttiga alternativ! 🙂 Det brukar alltid finnas någon sallad att ta? Jag brukar inte fika på espresso house så vet inte hur det ser ut just där, men gå någon annan stans i så fall om utbudet är knappt 🙂 Klart att du ska luncha och fika ute! STOR KRAM! <3