Laila Högfeldt

Hon masserade mina bröst!!

I dag åkte våra mammor tillsammans och besökte Phi Phi öarna, snorklade, åt lunch och hade det mysigt.

Jag, Niclas och barnen hade en mysig dag tillsammans själva.

Vi gick till stranden (som var såå skön, vattnet var helt perfekt varmt/kallt) och badade, sedan gick vi och åt en mysig lunch och efteråt gick jag iväg till ett thaispa.

Där gjorde jag en fot behandling där de filade bort all död hud och skrubbade foten riktigt len! Min fot är lika mjuk som Philips fot just nu! Haha!

Efter det unnade jag mig en thai massage och den var den absolut BÄSTA hittills. Förutom en sak! Massörskan började masserade mina bröst?!?! Hur sjukt!?!?! Jag har varit på samma ställe innan och då har de inte masserat mina bröst utan lagt en smal handduk över mina bröst och masserat runt om kring. Men den här tjejen/kvinnan masserade alltså brösten. Det kändes så konstigt! Men aja! Vad skulle jag göra?

I övrigt var hon GRYM! Bästa massagen hittills. Så ja.. jag kanske får leva med att hon är en bröstmassörska. Men det var inte skönt utan mer obehagligt! HAHA! ♡

20170129_112623

Bild från när jag tog fotvård. 

20170129_120915 Bild på min massagebänk. ♡ ♡ ♡

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ana

    Haha, hände mig i Prague när jag var där nu i veckan, tog massage på ett väldigt bra ställe, mystic temple, thai massage och jag fick mina bröst masserade för första gången ever. Sjukt. Men för övrigt var massagen bra haha.

  2. Johanna håkansson

    Hahaha jag orkar inte så himla sjukt. Så hon masserade brösten ? ?? fan vad udda det måste ha kännts . Undra om hon masserar snoppen också hos killar då ???. Kram

  3. sanna

    hahaha. jag råkade ut för samma sak i thailand, vid ett ställe som jag gått till flera gånger och aldrig fått brösten masserade. men just denna dagen bad damen mig att vända mig om ( hade ju tagit av mig bikiniöverdelen för jag skulle ändå ligga på mage trodde jag ) bredvid mig är det tio andra som masseras , och mannen jämte mig var 60 årig svensk, iaf. hon säger : turn around. och jag vänder mig om med brösten i vädret och väntar på att hon ska skyla dom. nej nej. hon börjar massera dom. mannens blickar och min känsla av att vilja dö var stor haha, men sen började hon massera magen och då skrattade jag bara och när jag vände mig om igen så kom det på riktigt en tam apa och låg och svingade sig emellan mina händer. helt sjuk upplevelse 😛 haha .