Laila Högfeldt

Visste ni att jag HATAR..

Idag har varit en väldigt lugn dag. Vi har hållit koll på Philips feber och just nu ligger den på 38,6 så den har minskat.

PUH!

Vi har bara hängt vid poolen, ätit thaimat och sedan tagit var sin massage.

Om jag kommer att sakna detta livet? JA! 

Just nu sitter vi på altanen och lyssnar på lite mysig musik och dricker ett glas vin. Mamma och svärmor är på massage, sedan väntar en middag på en italiensk restaurang! Det ska bli riktigt mums!!

Ps. JAG SAKNAR SVENSK MAT!! 

Bild 2017-01-28 kl. 12.19 #5

Bild på Niclas och Philip just nu ♡

 

2017-01-28 07.07.56 1

Bild från idag när vi satt i skuggan. Philip ville gärna sitta upp och titta på när storebror William lekte i poolen med några hotellkompisar! Det är så kul att barnen i alla åldrar leker med varandra här! I gänget som leker är de allt från 2,5 år till 12 år! Och alla är så gulliga mot varandra. 

2017-01-28 07.03.31 1

Philip spanar och jag ligger i skuggan. 

Visste ni att jag HATAR att ligga och steka i solen? Jag gör nästan aldrig det! Utan jag ligger i skuggan och jag blir ändå brun! Kanske inte lika brun som jag hade blivit i solen men jag gillar inte när solen bränner i huden, det känns som att jag får läderhud då! Haha. Och ABSOLUT inte i ansiktet och bröstkorgen. Det är verkligen ett stort NO, No, no!

 

Önskar er en underbar lördag!! ♡

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Susanna

    Smart att inte sola direkt i solen. Du är ju så brun och fin ändå! Själv är jag mest rädd för hudcancer. Använder alltid SPF 50.