Laila Högfeldt

Årsresumé 2016

Jag kommer att göra en årsresumé genom att svara på lite frågor om 2016! ♡


Gjorde du något 2016 som du aldrig gjort förut? Jag valde att sätta karriären åt sidan. I hela mitt liv har jag blivit uppfostrad med att jag ska sköta skolan, ta en högskoleexamen och sedan jobba mig uppåt på karriärs stegen. Jag hade därför egentligen lovat min chef att börja jobba en dag i veckan när Philip var 5 månader och sedan börja heltid när Philip var ett år. Men redan efter nyår kände jag att jag inte ville börja jobba så snabbt. Jag ville njuta av min lilla bebis och jag kände att han behövde mig. Jag vet att jag gjorde min chef besviken men för en gångs skull valde jag att sätta karriären åt sidan. Jag har skrivit ett inlägg om det HÄR.

 

Vilket datum från år 2016 kommer du alltid att minnas? Åhh det finns så många datum att minnas! Men jag minns särskilt vår bröllopsdag, det var en jättemysig dag! Jag har skrivit lite om det HÄR.

niclas

Bild från när vi gick ut och åt på vår bröllopsdag

 

Genomdrev du någon stor förändring? Mammalivet gör mig helt klart till en annan människa. Jag är självklart samma ”Laila”, men jag nog absolut blivit mer mjuk.

 

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Ingen av mina vänner blev föräldrar i år, däremot så har några vänner blivit gravida i år och ska föda 2017! Det ska bli jättekul! ♡

 

Vilka länder besökte du? Det blev en hel del resor även fast Philip var liten. Vi började med att åka till Gran Canaria i februari, sedan åkte vi till Barcelona i början på maj och sedan till Grekland i slutet på maj. Sedan var vi i Portugal i Juli och nu sist besökte vi USA/Kalifornien och San Fransisco, och LA.

kefalonien

Bild från Kefalonien och Grekland

 

barcelona

Bild från Barcelona

 

Favoritprogram på TV? Bron har ju verkligen varit helt fantastisk! Men även den svenska Bachelor, jösses vad de sista avsnitten  s p å r a d e  u r!!

 

Bästa boken du läste i år? Ingen bok tyvärr, däremot lyssnade jag på Fredrik Eklunds bok ”Sälj” via Storytel vilken var super! Jag har även  börjat att lyssna på Petter Stordalens bok som också är riktigt inspirerande!

 

Saknar du något under år 2016 som du vill ha år 2017? Ja.. träningen! Jag har inte alls prioriterat träningen år 2016. Jag tycker att det är jätteskönt att träna och saknar det verkligen.

powerwalk

Det blev några promenader med barnvagnen i alla fall… 

 

Vad var din största framgång på jobbet 2016? Eftersom att jag inte jobbade 2016 (förutom att jag var föräldrarledig) så är det svårt att svara på frågan. Däremot är det jättekul att jag började att blogga ”på riktigt” i september och att min blogg vuxit sig ”så stor” på så kort tid.

 

Vad önskar du att du gjort mer? Haft mer Laila och Niclas tid. Vi borde egentligen se till att ha minst en kväll i månaden där vi har egen par-tid. Ofta när vi har ”barnvakt” så träffar vi andra vänner samtidigt i form av en fest som vi är bjudna på eller något annat. Men jag tror också att det är viktigt med riktig par-tid. Jag borde föreslå minst en dag i månaden för Niclas inför år 2017.

 

Största framgång på det privata planet? Det är verkligen att lilla Philip har kommit till vår familj. Det känns så naturligt och helt rätt med två barn. De första dagarna kändes lite läskigt och väldigt nytt och det kändes jättekonstigt att se sig själv som ”tvåbarnsmamma”. Men idag är jag så stolt över den familj som jag och Niclas tillsammans bildat. Vi är väldigt lyckliga tillsammans och det känns som att vi tar hand och vårdar vår relation samtidigt som vi njuter av att vara småbarnsföräldrar.

IMG_6825

Bild på oss två ♥

 

Största misstaget? Att jag blivit så sjukt seg med att svara på sms. År 2016 har varit extremt. Ofta håller jag på med någonting när jag får ett sms och tänker ”Jag svarar sedan”, för att komma på några dagar efter att jag glömt bort det helt! Och ibland svarar jag direkt men då blir det oftast något kort som ”OK”. Mina kompisar skrattar åt mig i telefonen och kallar mig för ”kort-sms-svararn”. Haha!

 

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Jag har nog varit precis lika glad som alltid.

 

Vad spenderade du mest pengar på? Resor! Bara Kalifornien resan kostade ju en del… Haha! På plats nr två blir det nog mat!

IMG_8372

Bild från Las Vegas

 

Något du önskade dig och fick? Jag önskade mig att åka till New York igen och precis det överraskade Niclas mig med! Så vi åker i påsk!! Om jag längtar?!? JAA!

 

Något du önskade dig och inte fick? Att jag skulle kunna äta oändlig mängd godis utan att må dåligt.. haha.

 

Vad gjorde du på din födelsedag 2016? Åhh!! Bara några dagar innan min födelsedan bokade vi en spontanresa till Barcelona! Där firade vi också min födelsedag! Det har helt underbart!

fodelsedag

 

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? I fall Philip kunde sova hela nätter utan att vakna en enda gång, haha! Däremot är jag nog extremt bortskämd när det gäller sömn så jag ska inte klaga.

 

Vad fick dig att må bra? Niclas får mig alltid att må bra! Men också min familj och mina vänner.

 

Bästa köpet? Det bästa köpet vet jag inte, men det roligaste köpet var absolut vår Porsche Boxster S.

porche boxter

Bild från när jag kör porschen första gången

 

Vem saknade du? Jag har saknat min vän Mimmi som numera bor i Australien.

 

Mest stolt över? Att jag kan åka skidor med tanke på min skidolycka när jag var 14 år! Haha!


 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.