Laila Högfeldt

Fixar hemma

IMG_20161227_122326_926

Det känns så skönt att vi befinner oss i mellandagarna. Det känns som att tempot har saktas ner och att vi alla förbereder oss inför det nya året med allt vad det innebär.

Jag är så glad över att vi alla kan ta det lite lugnt för att sedan gå all in på år 2017. I morgon åker vi till Branäs för att fira nyår, sedan kommer vi att vara hemma en kort stund i januari för att sedan åka till Thailand.

Just nu längtar vi alla så! Det ska bli så skönt att kunna gå runt i linne och shorts, även om jag tycker att höstkläder är så fint!

På tal om kläder så  m å s t e  jag verkligen ta och rensa garderoben snart. Det finns kläder som jag knappt använt (på flera år) hängandes i min garderob. Kläder som jag tycker är fina men som inte kommer till användning. Det sägs att man ska göra sig av med kläder som man inte använt på ett år, men gör man verkligen det? Är jag den enda som inte gör det? Hur gör ni? 

 

IMG_9321

I dag har jag på mig boyfriend jeans och en vanlig vit T-shirt medan jag går hemma och fixar. 

IMG_9347

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Susanna

    Ett plagg in – ett plagg ut brukar jag säga. Alltså köper du något nytt, så gör dig av med ett gammalt. Jag slänger aldrig men säljer eller skänker bort.