Laila Högfeldt

1 julklapp ♡

Barnen svämmar över av julklappar vilka de är i full färd med att leka med just nu i skrivande stund. De fick så mycket fint att jag skulle vilja visa er allting! Men det blir svårt. Jag fick också jättefina julklappar. Den ena jag fick av Niclas var helt amazing! Men den vill jag inte skriva ut, haha 🙂 Däremot så kan jag visa er en annan julklapp som jag verkligen inte förväntade mig att få ♡.


Niclas, den lilla luringen! Jag trodde att han var emot dyra väskor, men tydligen hade jag fel! Och jag blev såååå glad och så chockad när jag öppnade julklappen från honom! En Gucciväska!

IMG_9204

Modellen heter Gucci Polyrethane Mini Shopper GG Supre.

IMG_9207

Jag kommer ihåg när jag köpte min första Luis Vuitton väska (TOTALLY MM) som ni säkert har sett på massa bilder. Den köpte jag 2011 och den är lika fin idag som då! Niclas tyckte att det var helt vansinnigt att köpa en så dyr väska och nu går han och köper en väska som är lika dyr om inte dyrare (för jag fick ett specialpris på min Luis Vuitton väska).

IMG_9208

Jag har inte haft någon axelremsväska innan, så detta blir min första!

IMG_9213

Jag sa flera gånger igår att väskan är jättedyr och att det känns hemskt att jag får en sån fin väska i julklapp ”bara sådär”. Men han sa flera gånger att jag är såå värd den och att han vill ge mig den.

IMG_9217

Jag blev såå glad i alla fall. Han är för snäll min lilla Niclas ♡.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hannah

    Super fin! Hehe killar e allt roliga, dyra väskor tycker dom e onödigt men svindyra bilar har dom inget emot! Ser på dina bilder att även ni har dyra lyxiga bilar 🙂

    1. lailahogfeldt

      Åhh tack snälla! Hahaha! Jaaa! Där har du faktiskt en poäng! <3 Hoppas att du har en fortsatt god Jul fina Hannah! <3 <3 STOR KRAM! <3

  2. Hannah

    Super fin! Hehe killar e allt roliga, dyra väskor tycker dom e onödigt men svindyra bilar har dom inget emot! Ser på dina bilder att även ni har dyra lyxiga bilar :))