Laila Högfeldt

Jag äter SJUKLIGT mycket!

GODMORGON! Och trevlig fjärde advent! ♡

Jag vet inte vad det är för fel på mig men jag äter sjuuuukt mycket!

I går åt vi en sen lunch.. klockan tre. Sedan köpte vi med oss massa godis och jordnötsringar till hotellrummet… och sedan gick vi och åt på en jättemysig restaurang och åt en femrätters avsmakningsmeny…

ÄNDÅ var jag fortfarande hungrig och var tvungen att köpa med mig en cesarsallad hem.. Okej jag ska vara ärlig.. vi gick förbi Mc Donalds men den var stängt.. så det fick bli en cesarsallad från hotellet.

Men hur sjukt?!?!?! Jag vet inte om det beror på att jag ammar fortfarande och att det tar mycket energi.. eller om jag är sjuk.. eller vad beror det på? Det känns inte normalt direkt!

Snart är det dags för hotellfrukost och min mage kurrar redan!! 

 

20161217_202947

Bild från förrätt nr 1. Igår åt vi 2 förrätter och 2 huvudrätter och en efterrätt. Matkoma egentligen men jag var såå hungrig fortfarande. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Gabriella

    Mums! Jag nästan avundas hur du kan äta så mkt men samtidigt se så fräsch ut och framförallt smal!! Kanske du har en super bra ämnesomsättning haha 🙂
    Själv går man upp i vikt så fort man inte tränar å äter ohälsosamt i en vecka bara!

    1. lailahogfeldt

      Men vad gullig du är! Tack!! 🙂 Men det gör jag också, jag försöker att äta nyttigt på vardagarna så att jag kan unna mig vad jag vill på helgerna, allting handlar ju om balans! 🙂 Så jag kan inte heller äta ohälsosamt 7 dagar i rad… om nu det är en tröst.. haha 🙂 STOR KRAM till dig Gabriella!