Laila Högfeldt

Totalt vilse i Västerås – HJÄLP

Igår hände en så sjuk sak som jag måste dela med mig av till er… 

På väg hem från Stockholm tog vi vägarna förbi Västerås eftersom att Niclas skulle ha möte där med en kund. Vi var lite sent ute så jag släppte av Niclas precis utanför kundens kontor och skulle åka och parkera bilen.

Så jag åkte in i det första parkeringshuset som jag hittade i stan, parkerade och gick sedan för att leta efter något mysigt café där jag och barnen skulle sitta och vänta på Niclas.

När mötet var klart och jag mötte upp Niclas igen så blev det helt svart! Var hade jag parkerat bilen?!?

Alltså jag fick en blackout, jag var helt vilse och jag visste inte vad som var höger eller vänster i stan. Sååå obehagligt!! Så vi gick runt och letade efter bilen i en hel timma!! På riktigt alltså, jag överdriver inte en sekund. Jag trodde att västerås var ungefär lika stort som Borås så jag tänkte att det bara fanns ett parkerinshus i stan, men där hade jag heeeelt fel! Det är nog mer än dubbelt så stort och det fanns massa parkeringshus i stan!!

Vi fick fråga oss fram och tillslut, efter att ha gått till fyra olika parkeringshus hittade vi äntligen rätt! Men ändå! Så obehagligt!

Vad tror ni att det beror på? Har detta hänt er någon gång?  ♡

20161125_153419

Bild från vår fika på espresso house. Varm choklad med grädde och marshmallows! MUMS! ♡

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

    Jag har utmattningssyndrom så sånt där händer mig titt som tätt numera. Jätteobehagligt, varit med om att jag inte ens veta vart jag befinner mig. Att jag stått vid ICA Maxi och inte förstått om jag är där på riktigt eller om det är en dröm. Jag har heller inte fattat vart jag är utan liksom fått tänka är jag här? Är det verklighet! Sjukt obehagligt är det.

  2. Susanna

    Ja, fast inte så att jag behövde leta i en timme. Händer ibland att jag parkerar och glämmer vart… Man blir ju stressad helt klart.

    1. lailahogfeldt

      Haha, alltså det är så sjukt! Fick panik typ! Kan tänka mig att det är lite värre i USA dock, allting känns så stort! 🙂 Kram!