Laila Högfeldt

Hotel Birger Jarl

Igår var jag ju uppe i Stockholm med familjen. Niclas hade möten och jag passade på att träffa LOPPI- gänget! Vi kom upp i torsdags och åkte hem igår. Det var lite sent planerat, egentligen hade vi bara tänkt åka upp över fredagen, men sedan så ångrade vi oss eftersom att båda barnen skulle med så vi åkte upp dagen innan för att slippa ”hetsen”.

Precis som sist bodde vi på Hotel Birger Jarl! Hotellet är så mysigt och det ligger mitt i stan i Stockholm och gångavstånd till all shopping! Eftersom att vi bodde där sist och trivdes så bra så kände vi att vi gärna ville bo där igen. Jag åt ju frukost med LOPPI, så därför missade jag deras goda frukost! Men William var supernöjd eftersom att de bland annat bjöd på belgiska våfflor!

IMG_0084

Bild från vårt hotellrum. Här inne sov jag, Niclas, och Philip. William sov i rummet utanför där de hade bäddat upp en extrasäng. 

20161125_122846

Efter LOPPI-eventet mötte jag upp min kompis för lunch tillsammans med barnen (Niclas var på möte). Vi åt en Bistro burgare på Vigårda vid Mood Gallerian och alltså… den var verkligen såå god! ♡ Det är så sjukt att en hamburgare kan vara så saftig och smakfull! Vigårdas minus var att det var helt smockat med människor, det var verkligen fullt! Jag förstår ju i och för sig varför..

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.