Laila Högfeldt

Philip 11 månader

Tänk att vår lilla bebis blir 11 månader idag! GUD vad tiden går snabbt… Lite läskigt snabbt. Om en månad är det dags för hans ettårs kalas… det känns fortfarande så långt borta. ♥

Jag tycker inte att utvecklingen mellan 10 månader och 11 månader är sådär jättestor, De stora skillnaderna är  att han nu kan stå några sekunder mer utan stöd, och att han kan säga ”Hej Hej” och ”MAMAMA” och ”PAPAPA” så att man verkligen hör vad han säger.

Han älskar att klappa händerna till låtar och kryper nu på fötterna istället för på knäna. Han visar jättetydligt vad han vill och vill gärna vara med och hjälpa till med allt. Stänger storebror dörren när han ska gå på toaletten sätter han sig utanför och gråter så att tårarna sprutar.

Han äter gärna med ”pekfingergreppet” och plockar upp maten för att stoppa den i munnen. Det ser jättegulligt ut när han trycker in maten med sina små knubbiga fingrar. ♥

Ytterligare en skillnad är att jag upplever honom som mer mammig. Innan kunde jag i alla fall lämna rummet när han var med Niclas, men nu så börjar han gråta direkt och gråter tills dess att jag kommer tillbaka. Inte varje gång men det händer mycket mer ofta nu än tidigare.

IMG_7836

Åhh.. här var han inte ens en månad gammal ♥ Min bebis!

 

Vill ni läsa mer om Philips utveckling?

PHILIPS UTVECKLING ♥ 10 MÅNADER

9 MÅNADER GÅR SÅ FORT!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.