Laila Högfeldt

Högrev i min köttkvarn

Hittills har dagen varit en riktig mys och slappdag. Jag tycker att det är skönt med sådana dagar och försöker alltid planera in minst en sådan dag i veckan. Då låter jag ansiktet vila från smink, sätter på mig sköna kläder och bara myser.

I morse gick jag och Philip en promenad efter frukost. Jag gick inte så långt, bara 4,5 km. Det var mest för att komma ut och få lite luft. Sedan åkte vi och handlade mat (Ja, jag går till mataffären osminkad). Jag köpte massa högrev, 2,5 kg faktiskt, som jag precis har malt i min köttkvarn. Okej jag medger att det där sista låter lite sjukt. Köttkvarn lixom. Men jag ville ha malet kött till hemmagjorda hamburgare som jag ska frysa in. Det är skönt att ha färdiga hamburgare hemma som vi bara kan ta fram när vi inte vet vad vi ska äta eller har tidspress och måste äta någonting snabbt. Visst kan man köpa fryst hamburgerkött men jag gillar att göra egna, då vet jag att det är 100 % kött och inga andra konstigheter i. Köttindustrin är ju lite som den är.

Nu ska jag strax iväg och hämta storebror William från förskoleklassen. Kram! <3

 

Bild 2016-08-30 kl. 16.54 #5

Vi just nu

Bild 2016-08-30 kl. 16.53 #5

Ser ni skillnaden mellan färgen på mitt ansikte och färgen på mina ben/armar? Det är bara för att jag aldrig solar ansiktet. Jag ligger alltid med någon för ansiktet när jag solar, en solhatt eller en keps.

Bild 2016-08-30 kl. 16.53 #2

 

20160830_162603

Här är en bild på mina högrevsburgare som jag ska sätta in i frysen nu. <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.