Laila Högfeldt

Jag lär mig av mina misstag

När jag och William var i affären senast frågade jag William ”Vilka skor vill du ha?”. Han gick då fram till hyllorna och plockade fram ett par Star Wars skor. ”Nej , nej” sa jag. ”De skorna är inte bra”. William såg ledsen ut men accepterade mitt svar.

Senare på kvällen reflekterade jag över min fråga i butiken. Varför frågade jag William en fråga utan att lyssna på hans svar?

Så idag åkte jag tillbaka och köpte Star Wars skorna och jag blev glad för jag visste att han skulle bli glad. Jag la dem på hans säng och när han kom hem från förskoleklassen såg han dem ligga där. Förvånad men glad sprang han och kramade mig och sa att jag var världens bästa mamma.

Ingen förälder är perfekt, men jag lär mig med resans gång av mina ”misstag”. Nästa gång kommer jag inte att ställa en fråga om jag inte respekterar hans svar.

 

20160829_105338

Star Wars skorna

20160829_105453

Jag köpte även fingervantar till William. Det är bra att ha ett lager redo nu när hösten är på ingång. Det är så hemskt att frysa om fingrarna.

20160829_105549

Och ett par regnstövlar Jag köpte även en gosig ullsula till. Regnstövlar kan annars bli väldigt kalla, speciellt när det är höst och det regnar.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Rebecca

    Superbra att du reflekterade över det.. Med det sagt så,kan man ju inte köpa allt dem vill ha,men lyssna och respektera som du skrev! Klok och ärlig mamma?

    1. lailahogfeldt

      Nej verkligen inte allt som de vill ha! Ett barn vill ju ha 100 saker när man är ute i affärer 🙂 Tack söta du!! Gullig du är! <3 Stor kram!