Laila Högfeldt

Vet ni vad pata negra är?

Visst är det skönt med sommarvärmen! Önskar att den kan hålla i sig i några veckor till!!

Idag har vi varit i stan och shoppat lite, William har varit på Borås Djurpark med min syster och nu åkte min kompis precis hem. Jag och William har köpt hem lite godis och ska strax grilla hamburgare. MUMS!

Här kommer lite bilder från igår:

Snapchat-4922733449884869625

Vi låg ute och pratade och drack prosecco igår. Det var så varmt och härligt och proseccon svalkade skönt.

20160826_185957

Vi köpte massa olika ostar, 2 tryffelostar, en jättekrämig brie, en mögelost, en som var en blanding av en brie och en chevré och en parmesanost. Sedan köpte vi tryffelsalami, en annan salami, parmaskinka, rökt sidfläsk och pata negra. Har ni ätit pata negra? Den bara smälter i munnen! Det påminner om prosciutto men är 100 gånger godare! Smaken är otroligt len och nötig. Skinkan kommer från frigående grisar som strövar i ekskogar längst gränsen mellan Spaniel och Portugal. Varför skinkan är så unik och god är för att grisarna enbart äter ekollon. För att få kallas pata negra måste köttet komma från svarta grisar av den iberiska rasen. Har ni aldrig testat detta så håll utkik efter det när ni köper chark! <3

 

20160826_203850

Bild från när vi myste i vardagsrummet. Vi skulle kolla på Idol men vi pratade så mycket att vi inte kollade någonting. Vi såg om avsnitt 1 tre gånger!! Det är sant, jag måste nog se om det på riktigt idag, för vi missade nästan allt, haha!

 

20160827_112210

Bild från när vi gick på stan tidigare idag. Philip har börjat lägga upp fötterna så här i barnvagnen. Det ser så otroligt gulligt ut. Jag tror att han tycker att det är avslappnande. Lilla gosebebis!

I morgon kväll kommer Niclas hem, det ska bli skönt! Nu ska jag återgå till att vara med mina små barn och påbörja lördagsmyset.

Ha en underbar kväll! Vi hörs i morgon! Kram!! <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. lailahogfeldt

      Giraffen kommer från Teddykompaniet och finns att köpa både på nätet och i baby/barn butiker 🙂 Kram!