Laila Högfeldt

Saker jag gärna har på stranden

Här i Portugal har jag sett folk ha med sig så mycket kul till stranden att jag blivit så inspirerad. Oavsett om ni redan har varit på solsemester eller ska åka, är det alltid kul med lite strandinspiration! Här är fyra saker som jag tycker ser ut att göra strandlivet lite roligare!

Luftmadrasser, flytfåtöljer, badringarKommer ni ihåg när det bara fanns två alternativ? Rektangulära eller runda luftmadrasser. Säkert mycket enklare att välja, men var dem så roliga? Idag finns det massa roliga luftmadrasser, roliga badringar och madrasser. Det ser dessutom väldigt skönt ut och avkopplande ut. Definitivt ett måste!

Snygg strandväskaStrand påsar visst, men jag har börjat älska halm väskor! Jag tycker att det är fint när de har klara färger och så snyggt att gå runt med!SolglasögonJag brukar aldrig ta med mina ”äkta” solglasögon till stranden. Sanden, saltvattnet och blåsten sliter så mycket på glasögonen. Sedan finns det alltid någon skicklig tjuv som gärna tar med sig ett par designer solglasögon hem. Därför är det perfekt att köpa ett bar billigare par.StrandhanddukAlltså, en snygg handduk är det viktigaste efter dina badkläder och solskyddsfaktor. Har man med sig en trött, gammal handduk förstör det upplevelsen lite. Jag kommer definitivt att investera i en snygg handduk a.s.a.p.!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.