Laila Högfeldt

8 saker som jag saknar med att vara gravid

Äta vad jag vill – utan att någon tittar konstigt på mig, Haha! Man äter ju ändå för två… eller?

Gravidhjärnan – Ibland glömmer jag bara av vissa saker, men när jag var gravid kunde jag enkelt säga ”Åhh.. det är gravidhjärnan”.

Bebissparkarna – Det var verkligen så gulligt att känna de små bebissparkarna och att en liten bebis växte inom mig. När jag tänker närmare på det är det fascinerande, helt magiskt att det sker egentligen!

Sova – När jag var gravid kunde jag sova när som utan att någon tyckte att jag var lat. Jag älskade att ta små tupplurar mitt på dagen.. och jag behövde verkligen det! I slutet var jag såå trött, jag sov nog minst 14 h av 24.

Uppmärksamheten – Folk är så gulliga mot gravida, det är så fint. Jag fick gå före i kön, på flygplatser flyttade folk på sig så att jag fick sitta. Okända människor kom fram och började prata med mig. Världen är verkligen fylld av gulliga människor.

Hemligheten – Jag minns när bara jag, Niclas och respektive familj visste. Man bär på en hemlighet som att man vunnit all världens pengar men inte kan tala om det för någon, haha!

Gravidglow – Jag vet inte om det är en myt eller om det beror på ökad blodcirkulation, men jag fick ett så fint glow i hela ansiktet. Det skulle ju kunna bero på att jag kände mig som världens lyckligaste och att den känslan reflekterades på mitt yttre.

Förväntan – Att köpa saker till bebisen, göra fint i rummet, köpa små söta bebiskläder, boa och göra fint inför bebisens ankomst. Vem ligger där inne egentligen? Att vänta på sin lilla bebis är som när jag var liten och väntade på julafton. Såååå spännande och förväntansfullt!

När jag gjorde ordning i Philips rum, ovetande om att just HAN skulle ligga där inne. Min älskade skatt ❤

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.