Laila Högfeldt

Hemma från Kefalonien

Nu är vi hemma från Grekland och ön Kefalonien. Resan var u.n.d.e.r.b.a.r.

Vi hade 26-30 grader varmt varje dag förutom sista dagen då det var upp mot 40 grader! Det skulle fortsätta så resten av vecka det var skönt att komma hem med tanke på Philip. Men han tog det bra, gnällde ingenting utan lekte i sanden och pratade på.

Stränderna i Kefalonien var nog det vakrast jag sett. Helt magiska. Sanden var finkornig och havet helt turkos.Drinkarna var supergoda. Mina favritdrinkar är Strawberry Daiquiri och Pina Colada.Min William. Han är så fin mot sin lillebror. Det har verkligen varit kärlek i första ögonkastet.

Jag och mamma har pratat om det, att vi trodde att hans otroliga kärlek skulle hålla i två veckor och sedan skulle syskonavundsjukan komma smygandes. Sex månader efter och han är lika ”kär” i sin lillebror. Han ser dem som ett team säger han, vinner William så vinner lillebror också, och tvärt om. Hur fint och klokt av en 5,5 åring att säga?På väg mot en restaurang. Vi sjöng och skojade längst vägen. Vi körde även olika springtävlingar. Jag mot William och Niclas mot William. William är verkligen snabb, nästan snabbare än mig. Just därför kunde jag inte låta honom vinna springtävlingarna, inte ens en gång. (Haha, jag skäms jag vet) Men förstå mig rätt, jag har nog bara ett halvår kvar där jag kan vinna så jag måste passa på!! 🙂Maten var god. Jag förväntade mig inte att vi skulle ha en av våra bästa smakupplevelser på ön, vilket jag kanske förväntar mig i Nice eller Paris ( men då kostar bordsvatten 14€ med). Tillbaka till maten i Grekland, den var god, billig och precis så som man förväntar sig. Mysiga tavernor och mycket grillat. Den här förrätten ovan var dock supergod, så jag tog en bild på den för att minnas (vi var tvungna att gå tillbaka till samma restaurang dagen efter just för att den var så god).Love / L

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.