Laila Högfeldt

Läsarfrågor och kommentarer!

En kanske privat fråga.. Men var du oskuld när du träff Niclas? Isf om du inte var det, var d et inte viktigt för honom?
Din blogg e bäsT!!!!!!!!


Svar: Nej det var jag inte, men har dock inte haft sex med så många ändå (Kan räkna alla på en hand).
Tror inte att det var viktigt för honom, varför tror du att det skulle vara viktigt för honom? Svara gärna i kommentarsfältet 🙂 Ha det bäst söta!! Kram kram! 🙂

Vill du ha fler barn? När? 🙂



Svar: Ja! När jag gått klart min utbildning 🙂 Ni skulle sett idag när jag lurade mina klasskompisar att jag var gravid. Dom skrek och skrattade samtidigt….. hahahaha…!!!



Jag vet inte riktigt hur jag hittade din sida, men jag är glad att jag gjorde det :). Prenumererar nu på din sida på BlogLovin’!



Svar: Dig gillar jag!! 🙂 kram!

Hej igen ! Jag kan bara konstatera att jag blivit beroende av detta ”icke bröd” så nu bakar varannan eller var tredje dag. 🙂


Svar: Så kul att du gillar Oopsie 🙂 Har inte bakat brödet på jättelänge. För er andra så finns recept på brödet om ni söker i bloggen 🙂


Åååå din blogg ger mig så mycket ny energi och får mig att fortsätta kämpa och tro på mig själv. Tack tack tack för att din blogg finns och snälla sluta aldrig blogga. Lätt top 3 bloggen i Sverige.



Svar: Ååå vad kul att höra! Tack tack!! kram till dig 🙂

Du är nog inte ensam om att plugga på helgen. Lycka till, men läs så mycket att dom får ringa ambulansen den här gången 😉 Hur hinner du med allt med barn och hushåll osv?


Svar: Vi är ju två i familjen. Just nu har jag det lite lugnare och Niclas lite mer, då är jag mest med William och fixar och lagar mat osv… När jag har mycket avlastar Niclas mig så att jag får fokusera och Niclas ta hand om William och hemmet mest.

Det värsta var när William fick feber två dagar innan exernredovisningstentan, samtidigt som Niclas var i Sthlm. Kunde inte plugga föränn William somnade, vilket var efter klockan 9 på kvällen och som tur var kunde Niclas bror passa William under tentan.

Klarade tentan som tur var ändå, men det var verkligen inte säkert. Jag sätter oftast alla detaljer på plats dagarna innan när jag intensiv pluggar som mest, vilket jag inte kunde göra då. Det är väl den enda nackdelen med att ha barn under tiden som man pluggar. Annars är det bara GOOOOOS och mys!!! 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.