Laila Högfeldt

Ta vara på de levande

Jag var inne på en blogg och läste att Nancy som blev mördad hade en minnesstund i sin skola igår. Hennes stora idoler var Dead by april så skolan hade fixat så att dom var där och spelade.

Och det får mig att tänka, varför ska man alltid göra saker åt dom döda? Jag menar, jag tror inte på att folk från det döda sitter och ”kollar” ner på oss från himmlen, även om det är en fin tanke så säger man väl så för att man inte ska må dåligt och ändå tro att den döda finns kvar bland oss.

Tänk så glad Nancy hade blivit om hon hade Dead by april live, inte på sin egna begravning.

Likaså blommor t. ex. Jag vill inte ha massa blommor när jag är död. Ge mig hellre massa blommor när jag lever så att jag kan få njuta av dom.

Och jag skulle dö skulle säkert massa folk bara, ”Åhh Laila var så underbar bla bla..” Folk skulle säga massa positiva saker om mig, människor som kanske inte ens känner mig utan bara vet vem jag är. Men säg det till mig när jag lever så att jag kan bli glad åt komplimangen istället, varför vänta tills någon är död?

Jag tycker att man ska uppskatta varandra mer, att man lever, och inte först sakna en när man är död. Det värsta jag vet är att bråka med folk som jag älskar, min familj, min pojkvän eller vänner. För då tänker jag ”tänk ifall det händer någonting nu och så får jag aldrig mer se dom, och det sista jag sa var ” Något elakt för att jag var arg”. När jag tänker så kan jag inte vara arg längre, utan måste bli vän och säga förlåt. Man vet ju aldrig vad som händer.

Oj nu blev det lite långt, när jag bara skulle skriva om Nancy egentligen. Men tänk på att uppskatta det ni har idag och gör folk glada som ni älskar idag, istället för när dom är döda, var allt jag ville skriva egentligen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.