Laila Högfeldt

Läsarfråga

Hur träffades du och Niclas? Vore kul om du skrev ett inlägg om det!


Vi träffades faktiskt på jobbet. Jag började jobba där när jag var 18 år, han var chef. Jag hade inga tankar på att det skulle bli vi, även om jag tyckte att han var snygg och så. Men det är inte så ofta som man försöker att lägga in en stöt hos sin chef. Men sen efter ett halvår så började han ragga lite smått på mig, och efter en firmafest i Januari kysstes vi och efter det vågade jag inte prata med honom. Tyckte att det var jättepinsamt att gå till jobbet och undvek honom verkligen. Om han var i samma rum bytte jag snabbt.

Sedan försökte Phillip, platschefen i Borås försökte att para ihop oss. Så vi åkte till Göteborg på en lördag i April, Phillip, en annan tjej, jag och Niclas och så bjöd Niclas mig på fika, hehe. Och sedan började vi träffas lite. Han frågade om jag ville komma över och kolla på film redan tisdagen därpå och sedan träffades vi mer och mer.

I början var jag sur för att vi skulle hålla vårt förhållande hemligt. Varför fick jag kyssa honom på morgonen men inte på jobbet? Så vi dejtade från April till slutet av Juni då vi blev ihop. Då gjorde vi en resa till Turkiet ihop, en vecka efter att vi blev ihop. När vi kom hem la vi ut bilder från resan på Facebook. Och Pang. Nu visste alla på jobbet helt plötsligt. Inte lika hemligt längre.

I början bråkade vi ibland på jobbet för att jag inte gillade när han sa åt mig saker. Ni vet, en chef säger ju åt sina anställda ibland. Mig sa han ofta åt att jag skulle sluta prata med andra anställda utan jobba istället. Jag gillade verkligen inte det. Jag har alltid haft ”makten” att göra som jag vill i mina förhållanden. Nu säger han inte till mig så ofta, ena anledningen är för att jag inte ska bli sur, och andra anledningen är för att jag sköter mig mer för att jag inte vill att han ska bli sur.

Det är vår historia överlag, sedan finns det lite hemliga saker som jag inte kan skriva på bloggen 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.