Laila Högfeldt

5 av mina bästa skönhetstips!

1. Sola solarium
Att sola solarium gör inte bara att man ser brunare ut utan även fräschare!  Du behöver inte sola ihjäl dig för att inte se ut som ett spöke utan ta en tripp till solariumet en till två gånger per månad så ska du se att du får mer komplimanger än du brukar. Hemlis: Att sola solarium är faktiskt mer skonsamt för huden än att sola ute. Och på 30 minuters solarium blir du lika brun som 2 timmar utomhus, så solarium är faktiskt bättre!

2. Sov ordentligt
Sov minst 8 timmar, helst 10! Att se trött och hängig ut drar ner på snyggheten. Drick även mycket vatten för att bli piggare och en kopp kaffe ifall du har haft en natt där du sovit förlite. Om du inte dricker kaffe är mitt tips att ta en koffeintablett.

3. Ta hand om ditt hår
Jag brukar använda inpackning varje gång jag tvättar håret för att reparera alla skador som håret tagit skada av under de senaste två dagarna. Är ditt hår snyggt blir hela du mycket snyggare, håret gör faktiskt massor och därför köper jag alltid mina hårprodukter hos en frisör. Jag rekomenderar Joico och kms 🙂

4. Le mycket
Ett leende gör dig faktiskt snyggare. Ingen vill se på en sur person utan glada människor med utstrålning och en positiv energi ger dig den extra synergieffekten.

5. Smink
Jag använder aldrig concealer utan lägger alltid fondation under ögonen och även runt hela ögat. Sedan, även om jag inte tänkt att ha en ”synlig” ögonskugga lägger jag ändå alltid en ljug ögonskugga på ögonlocket för att ge ett fräscht och piggt öga.

Ett annat litet sminktips är att anpassa sminket efter ditt egna utseende. Har man ögon som sitter tätt ihop bör du ha ljusa färger längst in i ögat och ta mörka färger i slutet av ögat. Vill du ha större ögon ska du använda dig av ljusa färger. Mörkt förminskar och ljust förstorar.

Om du vill att dina läppar ska se större ut ska du ha ett ljust läppstift eller läppglans. Glans gör även att läpparna ser större ut. Om du använder läppstift köp även en läppenna. och måla lite utanför läppen för att förstora läpparna och forma dom som du vill.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.