Astrid – föräldraskap, hållbarhet och allmänt tyckande

Non Chocolate Raw Cake

  Numer när jag försöker att äta nyttigt så behöver jag vidga fika-vyerna lite. På fredagar eller lördagar fikar jag gärna lite och ”lyxar till” det. Och den här kakan var helt perfekt! Tycker den fick väldans bra konsistens från frysen, men maken föredrog kylskåpskall. Jag är fortfarande inte en jätteanhängare av avokadosmak i min bakning, men här funkade det. Hade troligen blivit än bättre med riktigt mogna avokados, jag hade lite väl hårda. Och min lilla mixer fick jobba hårt – jag har ingen fancy bakmaskin 😉 Receptet är från colourfulbyme! Gjorde även Sarah Bernardts med sockerfri mandelmassa härifrån. Tänkte göra sådana bottnar att ha som typ ”digestive” – lite sötare kex med smör och ost. Riktigt lyxigt!

Och så här såg det ut under tiden allt lagades. Roa barn i vänstervarv och stöka ner i köket – det är min grej! 

    
    
    
 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.