BLOGGEN, NYHETER OCH AVSLUT. – Julia Mjörnstedt Karlsten
julia

Julia Mjörnstedt Karlsten

Annons

BLOGGEN, NYHETER OCH AVSLUT.

Någonstans i mitt huvud tänkte jag att bloggen skulle få mer plats och utrymme i mitt liv under sommaren. Att jag skulle ta mig tid att sitta och skriva, låta fingrarna flyga och orden flöda fritt. Så har det ju inte riktigt blivit. Om sanningen ska fram har jag haft väldigt svårt att hitta ett naturligt sätt att använda bloggen på. Jag har provat lite olika saker, men inte riktigt hittat rätt.
Mest beror det nog på att jag inte gett det tid, inte vågat tillräckligt.

Men nu, efter sommaren, slutar jag som krönikör på GT och jag vet att jag kommer behöva en plattform att uttrycka mig längre än vad Instagram tillåter (även om jag får en del kritik för att jag skriver för långt där…) Så framöver kommer det uppdateras lite oftare här, kanske till och med riktigt ofta. Vem vet? 🙂

Förmodligen blir det en salig blandning av renoveringsbilder (eller har ni tröttnat på det helt?), längre texter och tips på fina platser vi besökt. Har ni önskemål skulle jag bli så himla glad om ni lämnade en kommentar nedan eller skickade ett DM på Instagram.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
julia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons