Julia Mjörnstedt Karlsten

BLOGGEN, NYHETER OCH AVSLUT.

Någonstans i mitt huvud tänkte jag att bloggen skulle få mer plats och utrymme i mitt liv under sommaren. Att jag skulle ta mig tid att sitta och skriva, låta fingrarna flyga och orden flöda fritt. Så har det ju inte riktigt blivit. Om sanningen ska fram har jag haft väldigt svårt att hitta ett naturligt sätt att använda bloggen på. Jag har provat lite olika saker, men inte riktigt hittat rätt.
Mest beror det nog på att jag inte gett det tid, inte vågat tillräckligt.

Men nu, efter sommaren, slutar jag som krönikör på GT och jag vet att jag kommer behöva en plattform att uttrycka mig längre än vad Instagram tillåter (även om jag får en del kritik för att jag skriver för långt där…) Så framöver kommer det uppdateras lite oftare här, kanske till och med riktigt ofta. Vem vet? 🙂

Förmodligen blir det en salig blandning av renoveringsbilder (eller har ni tröttnat på det helt?), längre texter och tips på fina platser vi besökt. Har ni önskemål skulle jag bli så himla glad om ni lämnade en kommentar nedan eller skickade ett DM på Instagram.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. StrongMama

    Kul med renoveringsbilder och lite texter, jag tycker om att läsa lite personliga texter, är trött på ”jag köpte en ny LV väska….” och vill ha mer äkta. Kram fina och hoppas du snart får mer tid.

  2. Malin

    Vi är inte trötta, varken på dina renoveringsprojekt eller åsikter! De är så vettiga och processen med huset är kul att följa! 🙂

  3. Titti

    Älskar dina långa texter (klagar folk på det??!!) och vill gärna se allt om eran renovering!?tycker du har så kloka och tänkvärda tankar så fortsätt med det är du snäll! Önskar er en härlig sommar☀️??☀️