Julia Mjörnstedt Karlsten

VAL, UTTAG OCH EN SLÄNG AV HYBRIS.

Gah, alla dessa val. 
Det är drygt en månad kvar tills vi får huset (okej, får lite panik när jag skriver det…) och jag är inte på LÅNGA vägar klar med alla beslut som måste vara fattade vid rivstart. I förra veckan var jag i huset med elektrikern och när han frågade mig var jag ville ha uttagen kände jag bara GAAAH, uttagen?!?! Hur tusan ska jag veta var jag ska ha uttagen? Med tanke på att vi ännu inte beställt kök, bestämt några färger eller möbler känns uttagen mil bort. Men jag ska ta tag i det. Snart. Ska bara jobba terminens stressigaste jobbveckor, gå på föräldramöte i Billies nya skola, planera altan, beställa flyttstäd, beställa flytt, fixa kartonger, börja packa, rensa barnens rum, sälja saker på loppis, vänta på asbestprover och ja, en miljon andra saker. MEN – det är också roligt! Och herregud vad jag lär mig!

Mitt i allt har jag också bestämt mig för att bygga en massa nya möbler själv (ja, jag vet jag är inte klok). Men när jag såg dessa bilder på Pinterest tänkte jag ”Äh, det kan väl inte vara så svårt?” Eller vad tror ni? 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. julia

   Varför uttala sig utan att ta reda på hela bilden, eller hur? Nu råkar vårt hus vara fuktskadat från grunden och upp så att bo i det är en både farligt för oss men också skadligt för huset. Fråga gärna nästa igång ist för att vara spydig.

   1. E

    Ja, vilken tror du? Mollys givetvis! Sluta låtsas att du inte vet om den. Folk frågar i Facebooks kommentarsfält men du verkar låtsas att du inte kan se dem. Sluta spela god på Facebook när du inte ens kan vara uppriktig i frågan.

     1. E

      Ha ha, sluta. Det är bara att söka på ditt namn på Facebook (inlägg) så hittar du ditt namn. Du vet mycket väl var dessa trådar finns. Folk har ju kommenterat hur mycket som helst, också på Bloggbevakning. Jag skulle aldrig skänka pengar till en sådan slags insamling över nätet och hoppas folk lärt sig nu. Men synd att godhjärtade hjärtan ska förgås.