Så lär sig Elsa att räkna – på ett roligt sätt – Jessica Lagergrens

Jessica Lagergrens

Så lär sig Elsa att räkna – på ett roligt sätt

I annonssamarbete med Zcooly

Elsa övar och övar på både siffror och bokstäver just nu. Det är otroligt roligt att se henne försöka och det absolut gulligaste är att höra henne räkna. När hon kommer upp till 29 räknar hon vidare och säger tjugotio, tjugoelva, tjugotolv – tills hon kommer till tjutjugo. Hon är bäst! Just nu övar hon siffror med spelet Zcooly som är ett roligt sätt att lära sig matte på.

Jag tycker att Zcooly är ett bra sätt att göra skärmtiden meningsfull på – och rolig. När Elsa spelar Zcooly lär hon sig hur siffrorna ser ut men hon får också små utmaningar i Räknepatrullen som hon spelar nu där hon ska räkna olika saker. Jag satt bredvid och tittade när hon spelade och blev förvånad över hur mycket hon faktiskt redan kan. Just nu får du testa Zcooly gratis i 3 veckor med koden jessicalagergren. (Zcooly kostar annars 39kr/månaden). Klicka HÄR för att komma till spelet.

Älskar henne så mycket! Tänk att man kan älska någon mer och mer för varje dag som går.

Matte är inte min starka sida men det ska jag inte säga till Elsa. Jag ska försöka hjälpa henne med läxorna så gott jag kan sen.

Här räknar hon gubbarna i Zcooly.

Sen gäller det att träffa rätt! Hon älskar det spelet!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. StrongerLife

    Jag älskar såna små bra appar, sånt som får barnen att lära sig bra saker av att sitta med ipad eller telefoner. Sånt stöttar jag gärna men inte såna korkade appar som TikTok (när de blir lite äldre) eller typ Snapchat. Ooorkar inte.. haha