Jessica Lagergrens

Akuten med lilla Bonnie!

Häromdagen när jag hämtade hem Bonnie från förskolan hade hon som en liten prick i ögonvrån. Jag tänkte inte så mycket mer på det men dagen efter när hon vaknade var ögat svullet. Inte jättesvullet, men en tydlig reaktion på något. Dagen gick och de ringde från förskolan och sa att det hade svullnat upp mer men att hon var pigg och glad. När vi vaknade morgonen efter, igår, kunde Bonnie inte ens öppna ögat. Jag ringde 1177 som rådde mig att åka in till akuten med henne. Hon måste fått en allergisk reaktion på en mygga och hon fick antihistamin.

Lilla hjärtat! Hon verkade inte lida av det det minsta, men det såg väldigt obehagligt ut. Svullnaden gick ner väldigt fort av medicinen och nu är hon nästan helt återställd. Hon har inte reagerat knappt alls på myggbett förut, men jag la ut en bild på Bonnie på instagram och det var väldigt många mammor som skickade bilder på sina barn som såg precis ut som Bonnie med svullnaden runt ögat. Tydligen är myggorna extra giftiga just nu var det någon som hört.

Ena ögat som vanligt och ett väldigt svullet!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!
Kommentera (1)

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Petra J

    Jag har också fått en sådan reaktion av ett myggbett men i vuxen ålder. Kunde inte öppna ögat alls och det tog flera dagar för svullnaden att lägga sig. Såg inte klokt ut 😉

Se fler...