Jessica Lagergrens – Jessica Lagergren

Jessica Lagergrens

En dag med tvillingen

Idag har jag och Angelica skapat lite content tillsammans. Vi var nere vid vattnet och fotade i vita fina klänningar från KappAhl. Elsa, Alice & Bonnie har varsin likadan så det vore kul att fotas allihopa tillsammans någon dag. I helgen står det utomhuskalas för Elsa på schemat. Det blir hennes första kompiskalas och vi valde att bara bjuda in några stycken pga rådande läge. Egentligen ville Elsa ha kalas på ett lekland men det går ju inte just nu.

Jag ska fixa med ballonger och vimplar i trädgården och kanske lite fiskdamm. Jag hoppas att hon blir nöjd med sitt första riktiga kompiskalas som hon har sett fram emot i ett års tid. Förra året rann kompiskalaset ut i sanden (pga oss föräldrar) så det känns väldigt kul att få till det imorgon. Idag är Elsas förskola stängd och hon är hos världens bästa grannar och leker. När hon inte är där och leker är dom barnen här och imorgon är vi bjudna på middag hos dom. Jag älskar verkligen det här området som vi flyttade till i november. Det är så mycket barn här och det är exakt så jag vill att Elsa och Bonnie ska få växa upp.

Jag har fått en Morsdagpresent från Mymolimenti!

Idag kör jag osminkat i ansiktet med markerade bryn och lite mascara.

Jag och Angelica band varsin krans.

Älskar det här vädret!

Och jag älskar havet!

Min älskade tvilling!

Lika men ändå olika.

Så fina tofsar från Mymolimenti.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentera (1)

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. delia

    Hej! Har lyssnat ikapp några veckors Tvillingpodden och ville bara säga att avsnittet med dig och Ibbe var jättemysigt att lyssna på! Intressant att få höra era samtal om både högt och lågt. Gärna repris på det om tex nån har förhinder för inspelning nån gång. Trevlig helg 🙂

Se fler...