Jessica Lagergrens – Jessica Lagergren
jessicalagergren

Jessica Lagergrens

Annons

Det gör jag på jobbet

Ni är några som har frågat vad det är jag pysslar med på jobbet. Mitt jobb innebär att jag numera är på plats på LOPPIs kontor i stan. Jag jobbar 75%, alltså inte heltid. Min titel på LOPPI är Content Producer och det betyder att jag producerar innehållet för både loppi.se och vimedbarn.se. Jag sköter startsidorna och tar även hand om de sociala medierna. En annan arbetsuppgift jag har är att producera nyhetsbrevet som skickas ut 1-2 gånger i veckan. Här kan du signa upp dig om du vill ha det.

Jag skriver även de flesta av artiklarna som är köpta, det vill säga native-artiklar. Den senaste jag skrev var den här för Polarn O. Pyret och då med fokus på outfits till jul. Du kan läsa artikeln här.

Den övriga tiden jobbar jag med mina egna sociala medier. Jag ska verkligen bli bättre på att uppdatera. Målet är och har alltid varit tre inlägg på bloggen per dag och en uppdatering på Instagram, jessicalagergren heter jag där. Mitt mående de här första veckorna av graviditeten har påverkat mitt jobb mer än jag hade hoppats på tyvärr. När jag inte jobbar behöver jag ordentlig återhämtning.

Igår gjorde vi marsipanfigurer som julklapp till pappa. Jag gjorde en tomte!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentera (0)

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons