Jessica Lagergrens – Jessica Lagergren

Jessica Lagergrens

Ett dygns total avkoppling!

Igår checkade jag och Angelica in på hotell och hade världens härligaste kväll tillsammans med Andy och Annika. Vi var ute och åt middag och det var så välbehövligt. Inte behöva tänka på någonting annat än att bara må bra och koppla av. Jag sov så gott bredvid Angelica inatt. Så gott att jag stängde av alarmet när klockan ringde och vaknade av mig själv. Som tur var vaknade vi av oss själva innan frukosten slutade serveras. Ändå det bästa med att bo på just hotell!

Nu är jag hemma igen med allt vad det innebär men med massor av ny energi i kroppen. Jag mår äntligen bättre i halsflussen och smittade såklart inte igår när jag åkte iväg. Nu väntar några dagar till av sommar och sol innan det är dags för nya rutiner och byte av förskola, plus inskolning av den minsta i familjen. Jag fick precis hem hennes små regnkläder som hon kan ha på förskolan i höst. Men mer om inskolning i ett senare inlägg. Nu ska jag pussa på barnen! Förresten finns ett rykande färskt avsnitt av TVILLINGPODDEN ute nu! Det blev ett klassiskt tramsigt avsnitt med många skratt. Jag älskar Angelica så mycket!

Det var skönt att komma iväg men det var många långa timmar på dagen som jag var helt ensam. Inte min favorit men jag behöver uppenbarligen träna på det. Eller varför då egentligen, haha. Jag trivs bäst i sällskap av andra helt enkelt.

Utsikten från hotellrummet!

Efter en härlig middag med dessa!

Idag bär jag blått! Toppen är från H&M och kjolen från Gina Tricot.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentera (0)

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.