Jessica Lagergrens – Jessica Lagergren

Jessica Lagergrens

Misstänkt stroke

Jag har varit sjuk till och från i en evighet (känns det som). Häromdagen när jag skulle släpa mig iväg till förskolan med Bonnie för att Elsa höll jag på att svimma. Det var otroligt obehagligt. Jag har aldrig någonsin svimmat förut och som tur var gjorde jag inte det nu heller men det var riktigt jobbigt att ta sig hem. Det dunkade bakom ögonen och jag såg inte ordentligt. Jag ringde Ibbe och bad honom skynda sig hem sen plockade mamma upp mig så åkte vi till akuten. Väl där misstänkte dom stroke vilket jag fick en chock av. Så läskigt!

Mitt EKG visade något knasigt och något på blodprovet var avvikande. Jag blev riktigt rädd och var glad att mamma var med. Och att Danderyds akut har världens finaste personal. Jag blev stucken i armar och händer 7 gånger för de ville ta om proverna och jag är väldigt svårstucken. Efter många undersökningar och lungröntgen visade det att jag har virus på lungorna, mest på höger lunga. Jag fick kortison utskrivet som ska hjälpa mot min väsande/bubblande andning. Idag mår jag bättre men är fortfarande risig. Jag är tacksam till livet att jag inte hade stroke. Nu blir det vila vila vila. På måndag åker vi på fotoresa till Svalbard och då vill jag inte vara sjuk såklart.

Nya akuten på Danderyds sjukhus är så fin!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentera (5)

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. StrongMama

    Men Gud vad läskigt !!! Hoppas det inte va det, låter ju jätteläskigt. Kan inte alls mycket om det men låter knappast bra.
    Krya på dig eller vad man ska säga, det kommer att gå bra, du är en frsk och stark tjej. Kram

Se fler...