Jessica Lagergrens – Jessica Lagergren

Jessica Lagergrens

Annons

3 saker att ALLTID ha hemma

I helgen var jag på tjejmiddag och fick höra en otroligt jobbig historia om springmask. Visste ni att medicinen för det tar slut titt som tätt? Efter en snabb googling såg jag att den medicinen var slut hos flera apotek på nätet. Jag lyckades hitta ett ställe som hade och jag beställde hem så att jag har hemma. Här är en lista på saker man alltid borde ha hemma – utifall att. Samma sak med löss. Det känns som att det är något som man upptäcker på kvällkvisten utan närhet till ett apotek.

1. Maskmedicin

2. Lusmedicin

3. Medicinskt kol

Hittade ingen passande bild till det här inlägget så bjuder på en selfie från helgen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentera (5)

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Maja

  Har inget av det hemma. Har alltid alvedon Ipren nässpray (och allergimedicin) hemma dock. Är löss ”ärftligt” som med magsjuka? Att vissa klarar sig? Varken jag eller sambon har någonsin haft löss, klarar sig barnen då oxå 😅

 2. Carina H

  Medel mot springmask fanns alltid hemma när barnen var små.ett måste, lusmedel har jag aldrig använt då det inte vart aktuellt, men kol kan vara bra för magen.bra att ha ett litet apotek hemma. Bra tänkt.

 3. Emma

  Fast jag vet inte om det är nödvändigt att alltid ha det där hemma? Tänker att all medicin blir gammal efter ett tag eller kanske glöms bort och så köper man nytt ändå? Vi har förebyggande lusspray hemma, superbra och värd varenda kronor. Vid terminsstart och när skolan går ut med att det går löss sprayar jag barnens hår varje morgon. Maskmedicin har vi tyvärr behövt köpa ett antal gånger och jag vet att det har varit ont om det men den är så dyr att jag inte skulle köpa hem den bara för att ha. Och det där med medicinsk kol, har barnet fått i sig något giftigt gissar jsg att det blir ilfart till akuten ändå. Men jag kanske får tänka om!

  1. T

   Det kan man ge om barnet ätit något giftigt. Det binder giftiga ämnen och förhindrar att kroppen tar upp det 🙂

Se fler...
Annons