Jessica Lagergrens – Jessica Lagergren
jessicalagergren

Jessica Lagergrens

Annons

Hundvakt för en dag

Den här helgen har gått i ett! Restaurangbesöket i torsdags kväll var mysigt men maten var ingen höjdare. Det var ett roligt koncept och härliga lokaler men vi kommer inte gå dit igen tyvärr. Igår var det full fart för hela familjen. Dagen började med dansskola, sen åkte jag och Ibbe till en mattaffär i stan som gör båtdynor och valde ut nytt tyg. Vi håller på och renoverar båten och ska beställa riktiga sovmadrasser till ruffen i fören. Så härligt! Efter det hämtade vi upp min lillebror och åkte hemåt igen för att gå på kalas.

Lillebror var hos oss och åt middag och sov över. Jag älskar när han vill komma hit ut och umgås. Vi slog på en film efter middagen men jag tror inte det gick mer än några minuter innan jag somnade i soffan. Jag känner mig riktigt trött just nu, men med 1,5 liter extra blod i kroppen som ska pumpas runt och ett litet liv som växer i min kropp kan jag förstå tröttheten. Sen sover jag tyvärr riktigt dåligt. Jag hade nästan glömt hur mycket mardrömmar jag drömmer som gravid. De är så verkliga och jag vaknar matt och med en oroskänsla i kroppen.

Strax kommer det över en liten hund som vi ska passa under dagen. Elsa vill så gärna ha en hund så vi börjar med att passa en hund då och då bara för att känna på hur det känns. Sen kommer det nog dröja många år innan det flyttar in en hund i den här familjen, men Ibbe vill väldigt gärna ha en hund någon gång i framtiden.

Bild från i torsdags när jag fikade med Linnéa.

Klänningen kommer från Ellos!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentera (1)

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Se fler...
Annons