Jessica Lagergrens – Jessica Lagergren

Jessica Lagergrens

Mysigaste semestern ever!

Vi har en väldigt härlig semester här hemma. Vi bestämde oss för att vara hemma hela den här veckan för att pyssla med huset. Och som vi har pysslat! Ibbe fick ett ryck och rensade hela förrådet ute som nu är en ordentlig verkstad. Så imponerad för det gick i en rasande fart. Han har varit på tippen och slängt massor och sen skänkt hela saker till en insamling. Vi har även fått ett ryck att göra iordning Bonnies rum som har fått agera förråd sen vi flyttade in i november. Jag har rensat igenom hur många kartonger som helst.

Jag hittade Elsas gamla skötväska, en riktigt fin och bra från SkipHop. Nu undrar jag om du vet någon blivande mamma eller nyligen bliven mamma som behöver en skötväska? Jag vill inte ha något för den men önskar att den kommer till någon som kanske inte har möjlighet att köpa en skötväska. Någon som får användning av den helt enkelt. Maila gärna mig på jessica.lagergren@gmail.com om du vet någon, först till kvarn!

Min lilla gullis Bonnie! Hon är helt vild just nu. Men har också tagit igen allt gos som uteblivet under de senaste månaderna. Hon pussas och kramas konstant vilket är så himla mysigt.

Inte helt lätt att fånga den här lilla sprallråttan på bild.

Världens bästa trio! Så tacksam över mina döttrar.

Jag har även fått tid att måla. Här är en alpacka som har skickats till en fin följare på Instagram.

Och en liten kaninbebis till en annan fin följares barn.

Samma person beställde även en shetlandsponny. Gud vad jag älskar att måla! Det är världens härligaste avkoppling att se ett litet liv växa fram på pappret.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentera (3)

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jessica

    Hej. Jag undrar hur ni/du kan försörja er på sociala medier när ni/du knappt uppdaterar? Inte bara nu i sommar utan generellt över hela året.

  2. Charlotte

    Hej Jessica,
    Tack för en härlig blogg.
    Gillar dina målningar, kan du rita en padda och hur mycket skulle det kosta?

Se fler...