Jessica Lagergrens – Jessica Lagergren
jessicalagergren

Jessica Lagergrens

Annons

Låt oss prata allvar om en sak

I annonssamarbete med Anyfin

En sak som jag gör ofta är att handla saker på avbetalning. Jag har konton kopplat till flera olika företag där jag betalar en liten summa varje månad. Jag har länge blundat för hur mycket den där klänningen eller datorn egentligen kostar när jag har betalat av den. Oftast betalar jag lägsta möjliga summa varje månad vilket nog egentligen bara är räntan. Nu gör jag ett samarbete med Anyfin som har tröttnat på höga räntor och tycker att det är för dyrt med krediter och vill ändra på det.

Jag ska testa deras tjänst som går ut på att de sänker kostnaderna på mina befintliga krediter. Jag har fått ett ryck någon gång och betalat av allt på en avbetalning, men idag är det så lätt att klicka i “få nu – betala sen” och istället för att gå och leta upp mitt kontokort och betala på en gång klickar jag i det där erbjudandet och får dras med onödigt höga räntor. Nu hoppas jag att det blir ändring på det. Jag tycker dock att det är superbra att det finns möjlighet att handla saker på kredit eller avbetalning. Speciellt när det dyker upp oväntade utgifter, eller som nu, när man ska handla julklappar.

Hos Anyfin kan du fota av din faktura, skicka in den och låta Anyfin sköta resten. De sänker dina befintliga krediter men ger inte ut nya.

Har ni saker på avbetalning och tycker ni att det är jobbigt? Gå in på deras sida om du själv vill testa med en faktura du har hemma. Med min kod ”jessica200” får du 200 kronor extra i avdrag på din första faktura. Läs mer och testa tjänsten här.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentera (5)

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Elin

  Nej men ta aldrig något på avbetalning. Är att slänga pengar i sjön på dyra räntor. Och har du inte råd så kan man inte köpa den där klänningen eller den där julklappen. Hamnar i en otroligt ond spiral där det blir ännu svårare att spara ihop en buffert och långsiktigt sparande.

 2. Linn

  Jag handlar bara det jag har råd att betala direkt, skulle aldrig ta lån för t ex kläder/julklappar. Enda lånet jag har är bostadslån. Förstår att alla inte har samma förutsättningar, men att dra på sig massa krediter/smålån gör verkligen inget gott för ekonomin. Spara istället tills pengarna verkligen finns och shoppa sen!

 3. Elin

  Jag fick tidigt lära mig spara till det jag ville ha och nu lär jag det vidare till mina ungar. Det enda lån jag nu i vuxen ålder tycker är ok är bolån och billån.

 4. Maria

  Jag är uppväxt med att aldrig betala på kredit eller någonsin avbetalning. Rekommenderar ingen att göra det så bra att du tar tag i det 🙂

Se fler...
Annons