Jessica Lagergrens – Jessica Lagergren
jessicalagergren

Jessica Lagergrens

Annons

Sörjer en förlorad röst

Det låter kanske lite dramatiskt och överdrivet, men det var en del av Elsa som försvann igår. Jag hade hört innan att det kunde bli så men för mig påverkades inte rösten alls av den operationen som Elsa gjort. Dock tog jag aldrig bort någon körtel i näsan. Elsas röst är annorlunda. Det är svårt att sätta fingret på vad det är som är just annorlunda, men det är som att hon växte ett år på en timme. Rösten är klarare, inte ett dugg nasal och så mycket vuxnare.

Igår när vi nattade henne pratade hon massor om dagen som varit. Hon älskar att ligga och prata precis innan hon ska somna och då blev rösten så tydlig. Det var några tårar som trillade ner på kind då. Dels av tacksamhet att allt gick så bra, men också att den lilla Elsa är borta. Det känns extra viktigt att ta till vara på varje dag man har tillsammans. Hon betyder verkligen allt för mig.

Elsas mormor kom förbi igår och gav henne en liten nalle och ett hjärta. Hon har hållit i hjärtat sen hon fick det – och hela natten.

Isglass och kall flytande föda står på schemat i några dagar. Imorse mixade jag frysta hallon och jordgubbar med lite vatten. Perfekt smoothie som verkligen gick hem hos Elsa!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentera (1)

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. C

    Åh vad jag känner igen det där. Min tös fick typ en nyans mer “dov” ton blandat med lite nasalt. Men, efter två veckor så lät hon precis som vanligt tycker jag!

Se fler...
Annons