Jessica Lagergrens – Jessica Lagergren

Jessica Lagergrens

Blöjtårta till babyshower – så enkelt är det

I annonssamarbete med Apotek Hjärtat

Blöjtårta eller blöjslott är lite utav min specialitet! Det är verkligen superenkelt och man behöver inte alls så knut på sig själv för att få till det. Här beskriver jag hur man gör steg för steg – i bara 3 steg, lättare än så blir det inte och det är verkligen en uppskattat present på en baby shower, eller bara innan bebis kommer. Eller varför inte som en välkomstpresent när bebisen anlänt?

Jag har piffat blöjtårtan med små presenter från Apotek Hjärtat och deras baby shower-sortiment. De har supermycket fina produkter online och just nu får du 20% rabatt på alla produkter inom just baby shower med koden FEBJESSICA. Giltig till 23/2 2020. Klicka HÄR för att komma till baby shower-sortimentet.

Du behöver: 
Blöjor, gummisnoddar, snöre/band, en kartongbit att ställa tårtan på och några presenter att pynta tårtan med. Thats it!

Steg 1: Rulla ihop blöjorna och dra en gummisnodd runt.

Steg 2: Sätt ihop fyra blöjor och fäst en gummisnodd runt. Fyll sen på med blöjor till önskad storlek. Gör en bottendel och en topp!

Steg 3: Stick in presenterna, och lite pynt om du har. Dra ett snöre eller band runt de olika våningarna. Klart! Blöjtårta

Såhär blev blöjtårtan! Det behöver inte vara någon enormt stor historia. Jag tycker att den här storleken räcker.

Blöjtårta

Du behöver blöjor, band/snöre, några presenter och en kartongbit att ställa tårtan på.

Blöjtårta

En superhärlig shampoo & wash som doftar honung. Den hade vi till Elsa som bebis så det blev nostalgi deluxe när jag doftade på den igen. Du hittar den HÄR och med koden FEBJESSICA får du som sagt 20% rabatt på den och allt annat inom kategorin baby shower hos Apotek Hjärtat.

Blöjtårta

Mitt favoritmaterialmuslin! Dessa säljs i 3-pack och är perfekt som snutte tycker jag. Du hittar dom HÄR.

Blöjtårta

Nöjd tjej med hemgjord blöjtårta! Ska du på baby shower så är det verkligen ett tips att kika in hos Apotek Hjärtat online för att hitta de perfekta presenterna.

Blöjtårta

Toppen på tårtan pryds av den här lilla vännen som du hittar HÄR.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentera (0)

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.