Jessica Lagergrens – Jessica Lagergren
jessicalagergren

Jessica Lagergrens

Med två små hjärtan intill

Jag försöker sova så mycket som möjligt nu med halsflussen för att bli frisk snabbare. Det går verkligen upp och ner i måendet. Jag är van att bli “helt frisk” på bara två dagar med antibiotika, men nu verkar det ändå gå lite segare än så. Det är iallafall inte Covid för jag testade för det också. Så nu håller jag bara tummarna för att en helgs vila gör att jag känner mig helt frisk på måndag. Jag är en rastlös själ som avskyr att vara sjuk och vila. Jag har tusen saker jag vill göra, men jag behöver bli bättre på att lyssna på kroppens signaler.

Igår kväll sent vaknade Elsa och stod ovanför trappan och ropade på mig. Då kilade jag upp och så kröp vi ner i sängen tillsammans. Jag stängde sovrumsdörren men efter någon minut stod en liten kattunge utanför och jamade. Jag släppte in Mini som kröp ner tätt intill mig och Elsa. Både hon och Elsa somnade på någon minut men inte jag. Att få ligga nära nära två små hjärtan som slog fyllde hela mig med kärlek.

Jag har inte skrivit om Mini sen jag skrev att hon flyttade in för ni var många som var upprörda över beslutet jag tog med henne. Ibbe älskar henne och ja, han hade såklart rätt med att det blir skillnad med två katter istället för en. Men hon skänker så mycket kärlek, och speciellt till Elsa. Hon och Mini sitter ihop och det är så fint att se.

Häromdagen fyllde Signe 10 år! Det firades med en liten kattmatstårta som hon gladeligen delade med lilla Mini. Dom är bästa kompisar. Precis som jag hoppades på! Dom ligger gärna nära varandra, jagar varandra, tvättar varandra och leker mest hela tiden.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentera (2)

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Maria

  Hej! Vilken fin julkrans du har gjort! Jag måste fråga om det är den stora ”Eldig” du har från Watt och veke? Vad är det för snyggt ljust läppstift/läppglans som du använder? Krya på dig!🤗

  1. jessicalagergren
   jessicalagergren

   Tack! 😀 Ja, precis det är Eldig! 😀 Jag har ett läppstift från Maybelline i nyansen “tantlizing Taube” 😀 Kram J

Se fler...