Jessica Lagergrens – Jessica Lagergren
jessicalagergren

Jessica Lagergrens

Annons

Tredje advent – det snöar!

Wow, vilken mysig helg vi har! Jag har fortsatt kräkas och må illa, men det har ändå varit supermysigt. I fredags eftermiddag kom min mamma och min kusin Josefine hit och så bakade vi lussebullar och knäck. Josefine fick för sig att hon ville baka dubbel sats, jag bakade en enkel så vi höll på att baka ut alla lussebullar i väldigt många timmar. Jag tycker att mina lussebullar blev lite torra tyvärr. Lussebullar är inte min favorit, men jag tycker att det är mysigt att baka det och Elsa uppskattade det.

Jag tänker att jag ska baka chokladkola också men sen får det räcka. Jag hade en idé om att göra mini-pepparkakshus till alla 10 gäster på julafton, men jag har tänkt om. Jag snöar lätt in mig på detaljerna och även om det är roligt så tar det alldeles för mycket energi av mig nu när jag knappt har någon över till att bara vara. Igår kräktes jag utanför toaletten/papperskorgen/handfatet för första gången under den här graviditeten. Eller, jag har kräkts utomhus, men nu kräktes jag rätt ut på golvet. Jag har märkt att jag blir mer illamående och kräkfärdig om jag blir upprörd och det här var vid ett sådant tillfälle. Jag får försöka ta tre djupa andetag helt enkelt och inte bli så upprörd. Nu har jag gått in i vecka 11. Mer om det ikväll!

I torsdags kväll var vi på luciatåg i Östra Ryds kyrka. Det var så fint och stämningsfullt! Vi kom precis innan det började så vi fick inga platser. Nästa år ska vi försöka vara där i god tid innan det börjar. Dock älskade Elsa att hon kunde sitta på golvet så att hon såg ordentligt och sen dansade hon mycket i kyrkgången.

Elsa sa “Mamma nästa år vill jag stå där framme och sjunga”.

Mamma och Ibbe fick feeling.

Jag tycker att Elsa är lik Lisabeth från Madicken på den här bilden.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentera (0)

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons