Jessica Lagergrens – Jessica Lagergren

Jessica Lagergrens

Påskdukning – enkelt och fint!

Jag hittade ett inlägg från förra påsken med dukningen som jag gjorde då. Superfint och rätt så enkelt. Jag har inte bestämt mig för hur jag vill duka i år men det kanske kan bli något liknande. Med tanke på att jag nu har två barn istället för ett som förra året så kanske dukningen blir ännu enklare. Helst av allt hade jag velat hinna bygga mitt nya bord, men vi får se om det hinns med. Det behövs ett släp för att hämta mitt virke som är rätt så tungt och plankorna är väldigt långa. Tanken är att borde ska rymma 4 stolar på varje långsida. Tänk vad härligt!

Idag står en del jobb på schemat, men solen skiner så det blir även en långpromenad med hunden, jag har hand om Monkey. Sen har jag köpt lite vårblommor som jag skulle vilja plantera ner i krukor. Det är helt fantastiskt med ljuset som har kommit för att stanna. När jag nattade båda barnen igår sken solen. Elsa sa att det omöjligt kan vara kväll och jag förstår henne. Det känns verkligen som mitt på dagen när det är dags för henne att sova. Hon brukar gå och lägga sig strax efter 19 men somnar runt 20 efter några sagor.

Jag planterade i äggskal och färgade några ägg.

Sen dukade jag med linneservetter som en liten kanin med ett ägg i.

Gulligt med växter i äggen tycker jag.

Lite nya växter. Man kan se att det är lite torkat i krukorna bakom.

Så härligt med vita penseer! Verkligen ett vårtecken!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentera (2)

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Petra

    Åh, vi har ett stort bord med 4 stolar på varje sida! Sååå härligt när man ska duka till många. Bordet är ganska brett också så vi får plats med 14pers runt det vid kalas😃

Se fler...