Jessica Lagergrens

”Känns tomt i mig”

Förra veckan slutade en av Elsas kompisar på förskolan. Hon ska flytta till en helt annan kommun så de kommer inte att ses mer. De hade haft en fin avslutning för kompisen på förskolan och Elsa berättade om det när hon kom hem. Då frågade jag hur det kändes att hennes kompis skulle flytta och Elsa svarade ”det känns tomt i mig mamma”. Hur sorgligt? Hela mitt hjärta brast. Älskade fina Elsa. Så mycket känslor i den lilla kroppen.

Idag har vi tagit det väldigt lugnt här hemma. Jag och Elsa har lekt och tittat på nya otecknade Aladdin. Har ni sett den? Jag och Ibbe såg den engelska varianten igår kväll. Jag gillade den och tyckte faktiskt att den var bättre än Lejonkungens otecknade variant. Den var alldeles för hypad för att jag skulle tycka att den var så bra som alla hade sagt. Visst, den var fin, men det är inte den bästa filmen jag sett. Alla de här filmerna och serierna som jag och Elsa tittar på gör mig så sugen på att dubba fler karaktärer! Det var livets liv verkligen!

Idag har Elsa valt kläder helt själv.

Gullungen!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Fint att hon kan uttrycka så fint med ord så svåra men helt naturliga känslor..
    Jag tror det är viktigt och bra att se det som viktiga erfarenheter trots att man som föräldrar vill skona sina barn från allt som är svårt.