Jessica Lagergrens

Dagarna går på repeat!

Så avslappnande att vara nere i Torekov. Alla dagar har sett nästan exakt likadana ut. Vi vaknar, Ibbe tar en springtur. Vi äter frukost och går till poolen eller stranden. Nu har pappa och hans sambo åkt vidare i Sverige och det blev lite tomt när de åkte. I onsdags frågade dom om de skulle vara barnvakt så att Ibbe och jag kunde gå ut och äta. Så himla mysigt! Vi tog cyklarna ner till hamnen och åt middag på G. Swensons. Supergott och välbehövlig egentid för mig och Ibbe. Det är verkligen fullt upp med två barn så det var skönt med ett litet avbrott.

Vi beställde in varsin hot shot mitt i middagen. Något servitören rekommenderade att vi tog efter maten. Vi tog inte hans råd (som såklart var helt rätt). Men det var kul, dock inte så gott. Tror det är första gången jag drack en hot shot. Vi smuttade på dom och då var det gott. Anledningen? Vi fick bara i oss kaffe och grädde. Sprit är verkligen inte för mig, haha. Idag är det lite molnigt och vi har bestämt oss för att åka hem en dag tidigare. Jag behöver jobba lite och sen ska vi ladda om för några dagar ute med båten. Hoppas att ni njuter i värmen, badar och dricker mycket vatten!

Igår beställde Elsa glass helt själv!

Mycket nöjd tjej!

Bonnie hade inte samma tur när hon beställde sin glass, haha.

Dom här dagarna i solen har varit fantastiska!

Älskade Ibbe på vår date night!

Superfint nere i hamnen i Torekov.

Den här båten kan man ta över till Hallands väderö. Det får bli en utflykt nästa gång vi kommer ner!

På vägen hem från restaurangen stannade vi till vid havet och jag tog ett dopp.

Puss i solnedgången!

Elsa har lekt, lekt och lekt! Och träffat så många nya kompisar.

Här är utsikten från pappas trädgård.

Bonnie har njutit till max i poolen! Med badblöja och uv-dräkt!

Hon har lärt sig säga blå!

Så lyxigt och härligt med pool!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. jessicalagergren

   haha åh tack! Xlash! Har samarbete med Xlash så med koden lagergren20 får du 20% rabatt 😀 Kram J

 1. Sofia

  Vilka härliga dagar, Själv har jag jobbat den här veckan i 34 graders värme. Fyyyy för det, ställde mig i vattenspridaren som vi ställt fram som svalka till barnen på jobbet. Så skönt!??☀️ hoppas ni får en fin sommar med många minnen att se tillbaka på sen.

 2. Anna

  Kan inte du berätta lite mer kring din och Ibbes relation? Vad skiljer den nu från tiden då när bröllopet ställdes in? Vad har ni utvecklat? Vad har blivit bättre? Vad jobbar ni med fortfarande?

  1. Johanna

   Varför skulle det inte vara jobbigt med två barn? Jag har en 4 åring och en 1 åring, är ganska utpumpad måste jag säga! ?

  2. Malena

   Maria – och det är så ocharmigt när folk tror att dom vet något om hur andra har det och tror att dom själva sitter inne med facit.

  3. Malena

   Maria – och det är så ocharmigt när folk tror att dom vet något om hur andra har det och tror att dom själva sitter inne med facit. ?

  4. Louise

   Men va?
   Har hittills aldrig träffat någon som inte tycker att det är jobbigt med 2 barn. Förstår glädjen i en välbehövlig datenight till 100% <3

  5. Maria

   Vilken sjukt konstigt kommentar. Vissa tycker det är ett helvete med 1 barn andra lätt som en plätt med 10 barn. Är ingen annans sak att avgöra. Om du nu har flera barn än 2 så har du ju själv valt det.

 3. Carina H

  Härligt ställe Ni vart på. man får passa på att njuta i solen nu. Blir säkert skönt att få åka ut med båten. visst brukar Ni tuffa mot vaxholm? har vart där nu ett par dagar nere vid båthamnen, mest för att svalka mig och äta glass.