Jessica Lagergrens

Drömmer med öppna ögon!

Häromdagen tog jag en springtur för första gången på hur länge som helst. Efter att jag sprang mitt halvmaraton för 100 år sen tappade jag lite lusten att springa. Typiskt mig att gå ut så hårt för något och sen lägga ner. Men nu testade jag iallafall att springa igen. Jag skulle ljuga om jag sa att det var härligt, men känslan efteråt är oslagbar. Jag sprang till en playlist som jag alltid hade i öronen när jag övade inför mitt halvmaraton. Det är alla låtar från The greatest showman. Den spellistan är helt fantastisk att springa till. En av favoritlåtarna är Come Alive. När jag springer till den låten får jag rysningar över hela kroppen.

Jag skulle också ljuga om jag sa att springandet är något jag kommer att ta upp igen. Men lite då och då kan det vara skönt att springa/jogga istället för att ta en promenad. Den bästa textraden i låten Come Alive är utan tvekan ”When the world becomes a fantasy, And you’re more than you could ever be, ’Cause you’re dreaming with your eyes wide open. Dom raderna får sätta känslan för den här fredagen! Hoppas att du också har vaknat på rätt sida, om inte så finns det tid att ändra det NU! Lyssna på låten!

You stumble through your days
Got your head hung low
Your skies’ a shade of grey
Like a zombie in a maze
You’re asleep inside
But you can shake away

’Cause you’re just a dead man walking
Thinking that’s your only option
But you can flip the switch and brighten up your darkest day
Sun is up and the color’s blinding
Take the world and redefine it
Leave behind your narrow mind
You’ll never be the same

Come alive, come alive
Go and ride your light
Let it burn so bright
Reaching up
To the sky
And it’s open wide
You’re electrified

When the world becomes a fantasy
And you’re more than you could ever be
’Cause you’re dreaming with your eyes wide open
And you know you can’t go back again
To the world that you were living in
’Cause you’re dreaming with your eyes wide open
So, come alive!
Come alive!
Cause you’re dreaming with your eyes wide open.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Isabelle

    Du har skrivit flera ggr att du fortfarande är överviktig och då är du dubbelt så liten som många av oss andra. Du lägger dessutom ut gamla bilder från din ellos reklam. Erkänn bara att du älskar att vara smal smal smal. Tror inte för 1 sek du väger över 60 kg.

  2. Didi

    Det låter så härligt att springa/jogga. Jag är däremot för lat för att orka, det känns så tungt .. styrketräning däremot, ger mig en otroligt härlig känsla, dels att det formar kroppen så härligt men också så mäktigt att upptäcka hur mycket mer man orkar med tiden.. underbar känsla! 🙂