Jannice

Förändring.

God morgon och hej solen! Som jag älskar dig, du gör mig alltid så glad och får mig att må bra ♥
Jag hade en väldigt lugn och skön morgon och tog gott om tid på mig. När jag gick till jobbet lyssnade jag på lugn och skön musik och verkligen njöt att få andas frisk luft och tittade på alla byggnader och träd som jag passerade.
Hur ofta gör DU det? Bara tittar dig omkring när du går från punkt A till B?
Prova att stanna upp en sekund och bara titta dig omkring. Vilka färger, strukturer och skyltar ser du? Vad känner du?
Jag har bott i den här staden i 16 år och upptäcker fortfarande saker jag aldrig sett förut men som jag har passerat hundratals gånger. Det är lite fascinerande!

Jag ska nog snart börja utöka min morgonpromenad nu när det är så skönt väder på morgnarna. Det är kanske det bästa sättet att starta dagen på!
Jag hade många månader när jag knappt kunde ta en promenad till jobbet utan att få en fruktansvärd värk i mina ben och bäckenet. Är så tacksam för att jag nu kan promenera utan större problem!
När tiden är inne vill jag även hinna med att smita in på gymmet innan arbetsdagen börjar också. Det är ett ställe som jag verkligen saknar.

Dagens oshokort visade FÖRÄNDRING. Att bryta gamla invanda hjulspår. Göra något annorlunda. Det kom vid precis rätt tidpunkt. Det känns som att det är där jag befinner mig just nu ♥

Hoppas ni får en fin dag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.