Jannice

En fin helg ♥

Hej på er! Hoppas ni har haft en skön helg och är laddade för en ny vecka!? :)

Jag har haft en jättehärlig helg som gick alldeles för snabbt som vanligt.
I lördags hade både Nora och Amanda matcher så vi tillbringade större delen av dagen i Öbackahallen.
På kvällen var jag iväg på lagfest, vi åt tacos, lekte en massa lekar och satt och surrade. Mycket trevligt! Det är inte så ofta jag träffar tjejerna längre så det var riktigt kul att få se alla och det blev en hel del skratt under kvällen ♥
Det blev inte så sent för min del då jag skulle upp ganska tidigt dagen efter.

Igår var vi i Sundsvall då Nora hade match igen. Det kan vara så att hon gjorde sin bästa match som vi sett, det var riktigt kul att se henne så taggad och hon gav 100% hela matchen! Hon fick också göra ett välförtjänt mål så jag tror att hon var riktigt nöjd efteråt trots att matchen slutade med en förlust ♥
När vi kom hem till stan igen så rusade hon iväg till nästa hall för att döma sin första innebandymatch, tror det hade gått bra :)

Efter att jag hade laddat om batterierna hemma en stund så for jag hem till Zandra. Det blev lite tajt i schemat så vi hann bara surra i en timme innan jag var tvungen att gå hem igen. Vi har inte setts på ett tag och vi har haft lite svårt att få ihop våra scheman så en timme var bättre än ingenting. Vi pratade om lite gamla minnen och vad som händer i våra liv just nu.
Jag hoppas att vi ska kunna ses lite oftare framöver! :)

Jag har haft en väldigt bra helg och har mått bättre än på länge. Jag har känt mig mer social än vanligt och jag har skrattat en hel del!
Känns som att jag sakta med säkert börjar få mer energi och min stressade kropp börjar lugna ner sig en aning ♥

 

wp-1470653302804.jpg

wp-1470653324851.jpg

Rotsidan, sommaren 2016!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.