Jannice

En aning krispigt

God morgon, hoppas ni har sovit gott inatt!
Jag har sovit helt okej, jag vaknade till en snabbis när Freja kom in till oss men jag somnade om direkt. I vanliga fall så brukar jag behöva gå upp och kissa och sedan tar det en stund innan jag somnar om igen. Jag var däremot ganska trött när alarmet ringde, det är första långa arbetsveckan på länge så jag gissar att det tar lite extra på krafterna i början.

Det är lite kallare ute idag än igår så jag funderade en stund på om Mats skulle få skjutsa mig till jobbet men jag tog en promenad till slut.
Låren och näsan var som isbitar när jag kom fram, då är det lite extra skönt att jag har ett varmt kontor att komma in i och att få dricka en kopp varmt thé.

Jag har lyssnat på mycket poddar sedan i somras under tiden jag jobbar, dagarna känns inte lika långa då.
Nu har jag även börjat lyssna på lite ljudböcker, jag har precis lyssnat klart på -Omgiven av idioter- och har påbörjat -Omgiven av psykopater-. Så jäkla bra och väldigt intressanta böcker, har ni inte läst eller lyssnat på dom än så gör det! :)
Ni får gärna tipsa mig om fler bra böcker som jag kan lyssna på!

 

792967CA-22EE-44D3-B698-0C345E6237EE

Den här bilden dök upp som ett minne idag, två av mina tre älskade döttrar ♥
Livet skulle inte vara detsamma utan er, ni är min styrka och min drivkraft.
Jag älskar er mer än vad ni någonsin kommer att kunna förstå!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Kriget är slut av Morgan Alling! Sjukt bra! Ansvarsfull av Camilla Kuylenstierna. Hon läser sin egen bok och gör det med sån inlevelse. handlar om alkoholism och då hon läser om vad hon sagt i fyllan så sluddrar hon. Lite roande att lyssna på. :) Rövardotter av Jackie Ferm

    Åååh, har lyssnat på så många som är bra men minns sällan vad dom heter! Jag gillar främst självbiografier. Magdalena Graafs böcker är bra. Eleaine eksvärd Medan han lever.