Jannice

En efterlängtad helg!

God morgon! Jag somnade vid 21 igår också och vaknade faktiskt en aning mer utvilad idag än igår. Jag vet inte om det kanske var enklare att komma upp ur sängen idag när jag visste att det var fredag och vi har en skön helg framför oss.
Det är den första helgen sedan jag vet inte när som vi inte är uppbokade på något speciellt. Amanda har sin första fotbollsträning imorgon och så tänkte vi kika när F00 spelar match. Men annars har vi inget bestämt, vi får se vad som händer helt enkelt!

Det ser ut att bli riktigt fint väder så jag hoppas vi kan ta oss ut en stund om alla är pigga. Är sugen på att ta med mig kameran ut också, var längesedan jag lekte med den.
Jag tycker att det är lite tråkigt att jag inte kan dela med mig av bilderna jag tar med kameran här i bloggen. Bilderna blir alldeles för stora för att använda som de är och det blir ett jäkla projekt om jag ska redigera om alla bilder och spara ner de i ett mindre format. Då försvinner kvalitén också. Det är jättetråkigt och jag tror det är därför jag har tappat en del av lusten till att fotografera.
Och utan bilder så tycker jag inte att det är lika kul att skriva heller.
Jag får se om bildproblemet går att lösa på något sätt, det skulle vara underbart!
Annars får jag kanske flytta tillbaka till min gamla portal igen men det vill jag egentligen inte.

Hoppas ni får en härlig helg!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.