Jannice

Minusgrader, samtal och medicinutredning.

Sa jag inte igår att vädret var jättehärligt och att jag ville att det skulle hålla i sig på det viset? Idag möttes jag av minusgrader och var tvungen att skrapa rutorna på bilen. Jag ska vara tyst i fortsättningen.
Insåg även imorse att det är dags att byta till vinterdäck på bilen, helst innan fredag då jag ska åka till Ö-vik. Men jag tror det blir svårt att hinna med det innan helgen så jag håller tummarna för att plusgraderna kommer tillbaka snabbt som attan!

wp-1476249858336.jpg

Samtalet på Noras skola gick väldigt bra igår. Hon har trevliga mentorer och än så länge går det väldigt bra för henne i skolan och hon jobbar flitigt under lektionerna. Det är bara matten som är lite klurig och det har den varit genom alla år. Men hon får bra hjälp och det verkar inte vara någon fara att hon inte ska bli godkänd iallafall.
Sedan pratade vi lite om hennes stamning, jag är så himla glad att hon inte hindrar sig själv från att prata högt inför klassen och att räcka upp handen under lektionerna även om det kan kännas lite jobbigt ibland. Det får liksom ta den tid det tar att få fram det hon vill säga och det är ingen som tycker att det är något konstigt ♥

wp-1476249855701.jpg

Idag blir det en lite hattig dag på jobbet, jag ska skjutsa Mats till NPF mottagningen i Sundsvall om någon timme. Han ska äntligen få göra medicinutredningen som han har väntat på i alldeles för många månader. Tanken är att han ska få börja med en ADHD medicin som kan få lite ordning på röran inne i huvudet. Men först måste man göra en utredning, den nya medicinen måste ju även passa ihop med dom han redan äter osv.
Jag hoppas verkligen att det blir någon ordning på hans mående snart och att han kan känna ett inre lugn och inte ha miljoner saker som far runt i huvudet hela tiden som han måste sortera. Förhoppningsvis kan han även ta tag i körkortsteorin inom en snar framtid.
Vi får se vad som händer efter mötet idag helt enkelt :]

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.