Jannice

Underbara smycken från Jane Koenig

wp-1474560256908.jpg

Häromdagen hämtade jag ut ett efterlängtat paket, ett paket som bara var till mig själv för ovanlighetens skull ♥ 

wp-1474560268544.jpg

Tycker att både påsarna och askarna var så himla fina, de kommer att sparas för att förvara mina smycken och klockor i. Så kul när man möts av det där lilla extra och inte bara en vanlig ask.
Det som fanns i askarna var ett otroligt fint armband och ett lika fint halsband från Jane Koenig .

wp-1474560263200.jpg
M – som i Mats ♥

wp-1474560265874.jpgJ – som i Jannice

Dessa smycken är från deras ”Love Tag” kollektion som har en väldigt fin design tycker jag. Passar mig perfekt som vill ha något litet och enkelt men som även känns personligt och fint. Det finns både halsband och armband i olika längder och utföranden. Man kan välja mellan rodierat silver, förgyllt silver, sterling silver och rosaförgyllt silver och man kan ha upp till 3 tags på samma kedja.
Eftersom att jag redan har ett halsband med barnens namn på så valde jag ett halsband med min egna bokstav för att jag inte ska glömma bort mig själv och att jag också är viktig och ett M runt handleden för Mats. På handleden har han även sällskap av min tatuering med barnens namn. Så nu har jag de som betyder allra mest samlade på samma ställe ♥

wp-1474560260107.jpg

Jag är jättenöjd med mina nya smycken och tycker även att det är en perfekt present att ge bort till någon som betyder lite extra! ♥

Förutom den här Love Tag kollektionen så finns det även en massa andra väldigt fina smycken att välja bland på sidan, spana in den här!

/I samarbete med Jane Koenig

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.