Jannice

Sista semesterdagen!

Idag är min sista lediga dag på min semester. Jag känner mig inte ett dugg utvilad, snarare aningen tröttare än vad jag var innan jag gick hem ;] Men det har varit en skön ledighet och vi har hunnit med en del roligheter även om vi bara har varit på hemmaplan. På ett sätt ska det bli skönt att komma in i rutinerna igen men jag kommer att sakna alla sköna sovmorgnar och att kunna ligga kvar i sängen och dra mig halva förmiddagen.

I fredags var jag och Freja i Sundsvall igen, med Marie och Alicia den här gången. Vi var och såg ’Husdjurens hemliga liv’ på bio. Den var riktigt rolig och passade både mig och Freja perfekt! Freja tyckte att det var jätteroligt att se film på en sån stor duk, det var hennes första gång på bio och hon hade inga som helst problem med att sitta still under filmen :]
Det blev iallafall ett perfekt fredagsmys under den regniga eftermiddagen tillsammans med våra underbara vänner ♥

wp-1472374549550.jpg

Igår var det storm här hemma men det hindrade inga fotbollsmatcher från att spelas. Amandas lag hade 2 matcher men hon var bara uttagen till den andra matchen så vi var och kikade och sålde fika under den första matchen och sedan for vi vidare till nästa plan där den andra matchen skulle spelas. Där var det mer öppet och när blåsten tog i så tappade jag både andan och balansen. Det flög kepsar och kläder åt alla håll och kanter!
Det blev vinst för tjejerna i båda matcherna och Amanda slog till med att göra 5 st mål! :] Hennes rekord hittills och hon var hyffsat nöjd efteråt..

wp-1472374552818.jpg

Idag ska jag och Freja iväg på barnkalas och sedan måste vi iväg och handla lite. Behöver ha lite frukost och grejer till jobbet under kommande vecka. Sedan blir det en tidig kväll för oss alla så att vi orkar upp imorgon när klockan ringer alldeles för tidigt..

wp-1472375142402.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.