Jannice

Fotografering och bebismys ♥

wp-1471891181160.jpg

Igår hade vi en härlig dag! Vid lunchtid så mötte jag och barnen upp fotografen som skulle fota oss. Hon var jättetrevlig och vi var klara på 45 minuter. Freja var väldigt blyg till en början men efter 5 minuter så släppte det och hon ville vara framför kameran hela tiden :] Hon sa att det blev väldigt fina bilder så jag hoppas på det!

Under eftermiddagen kom Per, Marie, Alicia och nya tillskottet Saga förbi och hälsade på en stund ♥ De ska vara här i stan hela veckan och jag är väldigt glad att jag förlängde min semester så att vi hinner umgås några dagar till! Vi har planerat för en lunch i Sundsvall och en kväll på bastuflotten nu under veckan.
Mats blev sugen på ett till barn när han fick se Saga men jag känner mig helt klar på den fronten och är så nöjd med att få låna andras barn och mysa en liten stund :] Saga är helt bedårande och jag tycker att hon är väldigt lik sin storasyster ♥

Kvällen avslutades med den sista löpträningen för den här säsongen, det var jätteblött i spåret så vi höll till på en liten plan på sidan av spåret och det blev mycket fokus på ben eftersom att vi inte kunde ligga på backen. Grymt jobbigt och mina ben kändes som cement. Jag avbröt träningen 5 minuter innan den var slut för att jag fick känningar i det högra benet. Idag har jag inga känningar i benet men jag har lite ont på utsidan av högra hälen.
Får se hur det känns på träningen ikväll men jag hoppas att det inte är någon fara utan att det ger med sig!

wp-1471891177530.jpgBilderna från gårdagens fotografering kommer i Amelia någon gång under september!

Vi har inga speciella planer för dagen mer än alla träningar ikväll. Amanda är på stan med några kompisar just nu och Nora ska snart iväg hon med. Jag ska nog försöka att ta det lite lugnt, massera fötterna och börja läsa en ny bok!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.