Jannice

Förkylning eller allergi?

Jag vet inte om jag börjar bli förkyld eller om jag har någon allergi av något slag. Igår nös jag som fan hela dagen och var alldeles tät i näsan. Framåt kvällen så släppte det men idag har jag börjat om igen och det klias även lite i halsen.
Jag tycker att det är så jobbigt att nysa, speciellt 5-6 gånger direkt efter varandra. Blir helt slut i hela kroppen! Det återstår att se om ger med sig ;] Kan kanske bero på AC:n i bilen också men har aldrig varit med om att jag nyst så här mycket förut..

Igår drog våran försäsongsträning igång igen och jäklar vad kul det var att få springa skiten ur sig. Jag borde ha tränat lite mer kondition under juli men jag tycker att jag orkade med träningen rätt bra ändå. Sedan var det kul att få träffa alla tjejerna igen även om vi inte var så många från damlaget! :]
Den 15:e kommer vi att gå in i hallen, som jag L Ä N G T A R ! ♥
Tanken var att jag och Mats skulle dra till gymmet nu på morgonen men vi avvaktar och se om jag blir piggare till kvällen istället så drar vi dit då!
Det var nästan en vecka sedan vi var där sist och det är alldeles för lång tid. Risken är att man lätt kommer ur rutinerna och plötsligt har det gått flera månader mellan besöken och så vill jag inte ha det.

Nu sitter vi och väntar på Nathalie och barnen som ska komma hit och leka/umgås ♥

wp-1470127720342.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.