Jannice

Så här tar du dig iväg och tränar på morgonen!

wp-1468215246639.jpg

Godmorgon!
Jag trodde aldrig att jag skulle orka ta mig iväg till gymmet imorse med tanke på att jag inte kunde sluta titta på fotbollen igår. Både jag och Amanda satt uppe och såg hela matchen och vi somnade inte förrän vid tolv någon gång. Hon fick sova i våran säng och det var riktigt mysigt att ha henne bredvid mig ♥
Jag förberedde gymväskan igår kväll och hade jag inte gjort det så hade jag nog inte kommit iväg imorse.
Så om ni har svårt att hitta orken och motivationen till att komma iväg och träna tidigt på morgonen, se till att förbereda allt kvällen innan så går mycket lättare :]
Jag packar ner alla duschgrejer och kläder som jag ska ha på jobbet. När jag sedan vaknar så drar jag bara på mig träningskläderna, dricker en shake, borstar tänderna och åker!

Det blev ett helkroppspass igen och tanken är att jag ska fortsätta med det ett tag framöver tills att jag har fått till en riktig rutin på träningen. Det blev ett riktigt skönt pass och jag är alldeles skakis i både armar och ben nu efteråt!

Vill att timmarna ska springa iväg nu så att jag får åka hem och umgås med Amanda. Hon har önskemål om att vi ska springa tillsammans efter middagen och sedan får vi se vad vi hittar på!
Om det blir det regn så tror jag nästan att vi kryper ner i soffan efter löpturen och ser en film och bara myser ♥

wp-1468215204264.jpg

wp-1468215239388.jpg

Mats, Nora och Freja verkar ha det väldigt bra uppe i stugan. Jag hoppas att jag också får möjligheten att åka dit under min semester! :]

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Christer

    Det där med att komma iväg är aldrig det lättaste, men när man väl kommit iväg och tar sig ditt så är man glad att man gjorde det.

    1. jannice

      Ja, eller hur! Jag tycker att det underlättar att man bestämmer sig på kvällen och ser till att ha allt förberett. Då är det bara att ge sig iväg! :)