Jannice

Seriepremiär!

wpid-wp-1462770371495.jpg

Igår hade vi helt fantastiskt väder och vi tillbringade halva dagen vid fotbollsplanen! :) Amanda hade sin seriepremiär och det blev även premiär på en 7-mannaplan för tjejerna. Amanda var jättenervös innan eftersom att hon riktigt visste hur de skulle spela osv. Men det gick skitbra och hon höll sin position ute på högerkanten och hon fick göra 2 mål också. Det ena har jag faktiskt ingen aning om hur hon fick in, måste har varit världens skruv på den :) Hon var väldigt nöjd efter matchen som slutade med en seger och jag var en väldigt stolt förälder.
Nora skulle också ha haft sin seriepremiär i helgen men matchen blev uppskjuten eftersom att det är någon jäkel som har åkt omkring med bilen på deras plan! :(
Hon har sin första match till helgen istället!

 

wpid-wp-1462770396582.jpg

wpid-wp-1462770349941.jpg

Det var väldigt varmt ute så vi hinkade i oss vatten under dagen och när vi sedan kom hem så var jag tvungen att lägga mig på soffan en stund. Var jättetrött och slut i kroppen. Tänk vad lite värme kan göra.
Efter middagen så tog vi en promenad/cykeltur till affären för att handla lite inför veckan och så köpte vi oss varsin glass. Det blev ett perfekt avslut på en jättehärlig helg och jag hoppas att vädret håller i sig :)

wpid-wp-1462770439565.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.