Jannice

Fredag.

God morgon!
Idag vaknade jag upp på strålande humör, jag har sovit gott inatt, solen skiner och det är fredag. Det kan knappast bli bättre :)
Gårdagen var bra. Jag hade ett roligt samtal med chefen, Nora hade haft det jättebra i Sundsvall på gymnasiebesöket och vi avslutade dagen med ett spontanbesök hos Anneli medan Nora tränade.
Jag tror det är första gången som jag och Mats bara åker hem till någon och knackar på. Vi blev inbjudna på lite kvällsfika och hade väldigt trevligt!

Dagens planer:
-Ta en promenad på lunchen
-Laserbehandling nr 2
-Vi har bokat en hall så att tjejerna får köra lite innebandy

I helgen är det fotboll som gäller, Nora har match imorgon och på söndag har både Nora och Amanda matcher.
Vi skulle ha kommit igång med lite bakning också inför nästa helg då vi har kalas. Vi får se om vi hinner och har lust med det i helgen eller om vi tar det till veckan istället. I värsta fall får vi köpa lite färdigt fika, det är inte hela världen det heller ;)

Vad har ni för planer i helgen?

Dagens osho kort:
Kortet visar att om du litar på din intuition just, på det som känns rätt, kan det inte bli fel. Dina handlingar kan av andra betraktas som vansinniga, kanske till och med av dig själv, om du försöker att analysera dem utifrån ditt rationella sinne.
Men nollans plats, Narrens nummer, är det nummerlösa numret där tilliten och oskulden visar vägen, inte skepticism och tidigare erfarenheter.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.