Jannice

En bättre dag. En ny start.

Igår hade jag en bättre dag. Eller en riktigt bra dag faktiskt!
Den senaste tiden har jag haft en hel del ångest, oro och stress i kroppen. Inte av någon speciell anledning utan den har bara funnits där.
Men igår kände jag mig lugn inombords, var på bra humör och kände mig lätt på något sätt.
Rehabträningen gick jättebra och jag ökade på motståndet en del och hade en bra fart. Det var så härligt! Jag drömde mig bort och låtsades att jag var i löpspåret. Jag längtar verkligen efter att få springa igen. Att få köra lite backintervaller och känna mig spyfärdig. Jag hoppas att jag kan få börja jogga lite lätt i början av augusti, det skulle vara magiskt!

Jag hade också ett fint samtal med mamma på kvällen. Det är inte ofta jag ringer till henne men igår ville jag dela med mig av några tankar ♥

Den här bloggen kommer inte att ha riktigt samma innehåll som tidigare. Jag har mestadels bloggat om barnen och familjelivet genom åren som gått.
Barnen börjar bli stora nu och vill inte vara med på samma sätt längre och det accepterar jag. Men det kommer såklart att komma något inlägg ibland där de är med på ett hörn, de är ju med mig nästan dygnet runt.
Det största fokuset kommer att vara på mig själv. Mina tankar, min rehab, att hitta en balans kroppen och att hitta hem i mig själv. Och lite annat smått och gott också såklart!
Jag hoppas ni fortfarande vill hänga kvar här och följa med mig ♥

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.