Jannice

Dagarna efter jul

Dagarna går hur fort som helst och snart är det nytt år. Jag hoppas på att nästa år blir lite bättre än vad det här har varit.
De senaste dagarna har vi iallafall hunnit med att hälsa på pappa och Sandra & Helena. Jag hoppas att jag hinner åka till mormor och morfar någon dag också innan jag börjar jobba på riktigt igen. Jag jobbar fredag den här veckan och torsdag nästa vecka sedan drar skolan och jobbet igång på allvar igen.

Igår var jag och Freja på kalas och som vanligt så släppte hennes blyghet lagom tills att det var dags att åka hem. Men hon hade jättekul ändå och var med på nästan alla lekar. Jag var med och lekte kurragömma jag med och jag tror att vi hittade dom bästa gömställena ;]

Per, Marie, Alicia och Saga kom och hälsade på oss under kvällen. Vi åt middag tillsammans och sedan satt vi och surrade och drack ett glas vin medans barnen lekte. Vi ska försöka hinna ses en sväng idag med efter att Mats har slutat jobba så att vi får lite mer tid tillsammans innan de åker hem imorgon.

Jag var uppe väldigt tidigt imorse och har hunnit med en hel del här hemma nu på morgonen. De andra dagarna har jag legat kvar i sängen vid den här tiden.
Jag och Freja ska snart göra oss klara för att åka till Murberget och träffa Anneli och Ebba, ska bli skönt att få andas in lite frisk luft. Nyttigt för både mig och Freja!

Hade tänkt att rensa lite bilder på datorn och den externa hårddisken så att vi kan göra något åt datorn som inte riktigt funkar som den ska men det får nog bli ett kvällsprojekt eller så får det vänta till en annan dag.

Vad gör ni i mellandagarna?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.