Jannice

Ett sjätte sinne och alldeles skakis!

wp-1467782649207.jpg

Godmorgon!
Jag måste börja med att berätta om den sjukaste grejen som hände igår.. Amanda skulle sova över hos en kompis och det är väl egentligen inget konstigt med det men vänta så ska ni få höra.
Jag la ifrån mig telefonen prick 22.00 (min nya rutin ni vet) och började ”drömma” ganska direkt. Jag drömde att Amanda klev in genom dörren hemma för att hon hade ångrat sig och inte ville sova borta längre. Vi blev så förvånade över att hon hade gått hem helt själv utan att säga något. Hon gick och bäddade ner sig på soffan. Jag vet att jag vaknade till och kunde konstatera att det var en dröm men jag hade ändå en konstig känsla i kroppen.
Strax därefter ringer min mobil (22.14), kände inte igen numret men Mats sa att det förmodligen var Amanda. Mycket riktigt var det Amanda som ringde, hon ville att jag skulle komma och hämta henne för att hon hade hemlängtan.
Alltså, hur sjukt är inte det här? Känner jag av mina barn på ett inre plan eller vad är det frågan om?
Min plan om att somna tidigt gick lite i stöpet men det är sånt som händer ;]

Jag tog mig iväg till gymmet imorse också, det blev ett riktigt skönt pass med några basövningar så hela kroppen fick sig en omgång. Jag är alldeles skakis i armarna och händerna nu så vi får se hur det går att jobba idag ;]

Dagens pass:
Uppvärmning på crosstrainern
Marklyft 10×3
Knäböj 10×3
Rodd 10×3
Bröstpress 10×3
Axelpress 10×3
Bicepscurls 10×3
Avslutade med lite stretch

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.