Jannice

Kondition och mage

Godmorgon! Med risk för att min kära vän ska bli en aning irriterad så vill jag ändå skriva om morgonens gymbesök ;] Jag kom till gymmet lite tidigare än igår och idag blev det fokus på kondition och lite mage. Det som kanske är det allra tråkigaste att träna men som är det mest nödvändiga just nu. Konditionen alltså…
Började med att trampa igång på cykeln för att bli varm i kroppen och sedan körde jag tabataintervaller. Har jag sagt tidigare att jag inte tycker om att cykla? Fy fan, när ska det uppfinnas bekväma sadlar som inte skaver sönder bakdelen? Efter 15 minuter totalt fick det vara bra och då blev det 1 km rodd.
Tanken var att även köra intervaller i roddmaskinen men mina lår var helt slut och min hjärna lite för vek så det blev inga. Det är i såna lägen jag skulle vilja ha någon med som skäller lite på mig och får mig att ändå göra de där intervallerna tills jag trillar av maskinen!

Men jag fick upp pulsen och blev svettig så jag är ändå lite nöjd med dagens insats :]

Magövningarna vet jag inte vad de heter förutom sit up’s på en boll. Ska försöka fota de någon dag så får det bli ett eget inlägg istället.

1467695445939.jpg

Ikväll ska Mats ut och springa och under tiden ska jag hänga i utegymmet och göra övningar som ska vara bra för benhinnorna. Jag har en tid hos sjukgymnasten på torsdag så jag hoppas på att få något slags rehabschema som inte ligger över allt för många veckor. Annars borde några stötvågsbehandlingar funka även om det är fruktansvärt smärtsamt.

Jag vill bli bra i benen så fort som möjligt så att jag kan springa i spåret igen, det är ju så mycket härligare än att sitta på en cykel….

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Christer

    Kondition är jobbigt att träna upp , men jag tycker ändå det fungera hyfsat för mig. Har en plan att springa en mara nästa år så det blir mycket träning nu.
    ..
    Bra kämpat …