Jannice

Spagettiben och en stark kropp

Godmorgon! Idag är jag inte mitt piggaste, det är ju tur att det finns smink och grejer som gör att man ser lite piggare ut än vad man känner sig iallafall ;)

Nacken är fortfarande inte riktigt bra, känner mig snarare lite stelare idag än vad jag gjorde igår så jag ska prova massera in lite MSM gel senare och se om det blir bättre.
Jag for till träningen igår iallafall för att testa att springa och det gick ju hur bra som helst, kände inte av nacken någonting och jag kunde köra slut på mig själv. När jag for hem så hade jag riktiga spagettiben och orkade nästan inte stå upp, härlig känsla! ♥

Däremot så kände jag av mina benhinnor igen när vi joggade ner, vårruset ställde till det en del när jag sprang den större biten på asfalt. Hårt underlag är inte min grej, mina fötter och ben är liksom inte gjorda för det och jag får ta smällen nu efteråt. Ska försöka hitta bra övningar att göra för att stärka upp hela kroppen från topp till tå nu under sommaren så att jag håller hela nästa innebandysäsong :D
Mitt bäcken är ju lite snett så jag måste komma ihåg att nollställa det med jämna mellanrum också och sedan jobba utifrån en rak kropp med rätt hållning!

wp-1465363417062.jpg

Nu ska jag försöka vakna till och rikta in mitt fokus på saker som får mig att bli pigg och glad, inte dagens väder med andra ord.. ;)

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.