Jannice

En väldigt lugn morsdag!

Godmorgon!
Har ni haft en skön helg? Jag har för första gången på väldigt länge haft en helg utan någonting alls inplanerat. Så. himla. skönt!
Igår väcktes jag vid kl 8 av tjejerna som kom in och gav mig frukost på sängen. De hade också med sig några fina lappar som de skrivit och ritat på. Så himla fint ♥
Vi brukar inte fira morsdag eller farsdag på något särskilt sätt, det räcker gott och väl med en sån här gest :)

Efter frukosten så for Nora iväg till Ö-vik för att spela fotboll och Amanda var med en kompis. Freja var hemma med oss och vi hade en väldigt lugn dag och låg mest på soffan faktiskt.
Jag var som en zombie hela dagen, kroppen var som förlamad av trötthet och hjärnan var som sirap. Antar att det berodde på att jag slappnade av litegrann för en stund. Min hjärna jobbar oftast i turbofart dagarna igenom och jag har väldigt svårt för att slappna av när jag får chansen så jag måste försöka bli bättre på det. Att jag får någon slags återhämtning en liten stund varje dag och inte bara när jag sover! :)

wp-1464464604335.jpg

wp-1464464784274.jpg

I lördagskväll for vi ut till Sälsten. Vi tog en lagom lång promenad i Frejas takt, kastade sten i vattnet, pratade, klättrade på stenar och bara njöt av solen och värmen ♥
Vatten är något som får mig lugn så jag borde ta mig till havet lite oftare..

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.