Jannice

Drömmer mig bort en stund

Det har varit en lite halvseg dag idag, jag har haft världens huvudvärk och nu börjar öronen värka lite. Hade ont i öronen igår också.
Nora klagar också på öronvärk och ser inte så himla pigg ut.
Tur att vi har en dag imorgon då vi kan vila upp oss! :)

Jag sitter just nu och drömmer mig bort till den dagen då vi har 2 riktiga inkomster här hemma. Det är så mycket jag vill göra och vi kommer kunna spara undan en massa pengar till roliga saker!
Vi hade ju tänkt att köpa oss ett hus i framtiden, frågan är bara vart någonstans i Sverige? Skulle faktiskt kunna tänka mig att flytta neröver någonstans :)
Jag vill ut och resa, uppleva saker med barnen och bara med Mats. Jag vill kunna unna oss lite ”lyx” som hotellnätter, middagar på restaurang och lägga pengar på att ”fräscha” till mig.
Om jag någon gång får möjlighet så skulle jag vilja släta ut mina rynkor i pannan en del, minska dubbelhakan, jämna till läpparna och få tillbaka mina bröst som jag en gång hade. Ytligheter som egentligen är rätt så oviktigt men något som jag lätt skulle kunna göra.
Jag vill inte se ut som någon docka på något sätt utan jag vill fortfarande se naturlig ut men med lite bättre proportioner :)

Att drömma sig bort ibland är riktigt härligt och rätt vad det är så kanske drömmarna slår in..

images (6) images (5)
a1399

hämta (7) hämta (5)
images (11) hämta (6)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.