Idatuovinen

2018 throwback

Hej!

Jag har redan sammanfattat mitt jobbår 2018 i ett inlägg som ni kan läsa här, så nu kommer en Throwback från privatlivet också 🙂

Det här året kan verkligen delas upp i två delar, där det första halvåret handlade om mycket företagande för mig och att bygga upp mitt eget samtidigt som jag försökte fokusera på att bygga upp mig själv, tänka mer på mig själv än någonsin för att bli den bästa version av mig själv och i sin tur vara den bästa människan även mot andra. Det som får mig att må som bäst är att umgås med min familj men också att utföra någon slags rörelse, träning varje dag.

Den andra halvan, eller from. September började en kamp med hyperemesis. En blandad känsla av lycka att vara gravid samtidigt som det är helt omöjligt att förklara hur tufft det är att gå igenom något som väldigt kraftigt och allvarligt gravidillamående. Några turer till sjukhus har det blivit och en hel del sängliggande timmar.

Jag är så otroligt tacksam över min man och min son som funnits där hela tiden och stöttat vid min sida! Vi är en urkraft tillsammans och jag har en drömfamilj! 2018 är vårt sista år bara vi tre och det känns helt galet att tänka så, nästa år kommer lillasyster och gör vår familj komplett.

Jag och Hayden gjorde en 5 dagars resa till Marbella. Vi hade regnigt väder varje dag, men det är så mysigt att umgås med den här pojken <3 Han är väldigt lätt att resa med
Jag åkte till Valencia för att fotografera och dokumentera det motorcykelevent som min ena bror höll i. Underbara dagar i härligt väder med härliga människor!
Ricardo de tormo Valencia
Det viktiga är inte alltid dem långa resorna utan att ta vara på det som finns i närheten! Min farmor skjutsar Hayden på sin rullator 😀
Att tillbringa tid med min son är alltid min nummer 1 sak att göra <3
Vi har varit i Finland på dop för min bästa väns tvillingar <3
Stolt vän och gudmor till den ena sötnosen <3
Mina tjejer och jag <3
Johans bästa vän blev pappa till en liten Agnes! Ett barns ankomst är alltid magiskt!
Sommaren kom och försvann aldrig ?
Hayden älskar sommaren och njöt av varenda sekund kan jag säga!
Min gamla PT från Stockholm, Mårten Nylen kom till Göteborg. Så jag och Johan åkte och träna med honom och gick sedan på en motiverande föreläsning!
Jag älskar känslan av när man kommit igång ordentligt med träningen och det blir som en drog! Jag gjorde en operation i magen i slutet på 2017 och fick ta det lugnt i några månader. Men när jag väl fick köra igång på riktigt fanns det inget stopp! Jag kände mig starkare än någonsin
Det blev en hel del sol och bad <3
Vi hade som mål att 2018 göra mer saker bara jag och Johan. Minst en gång i kvartalet. Vi kan väl säga att vi misslyckades med det, men ett fantastiskt dygn på vår bröllopsdag 2 juni fick vi till. Vi körde go-cart på dagen och checkade sedan in på hotell, gick ut och åt och hade det alldeles underbart!
Sol, bad och vattenmelon! Vi kände inte för att resa bort ifrån Sverige i sommar i alla fall!
Vi har tillbringat mycket tid på crossbanor och även några gånger hejat på pappa Johan när han tävlat 🙂 Johan är Haydens idol!

 

Alla borde njuta så mycket av stunden som ett litet barn!

 

Det är kul att se utsidan förändras men det bästa av allt med träning är den underbara känslan av att vara stark och må bra inombords!

 

Livets man <3

 

Vi åkte en vecka till Stockholm och besökte olika härliga skärgårdsöar, solade, badade, tränade och hade det alldeles fantastiskt!

 

Han älskade alla små resor i vackra Sverige
<3
Våran älskade Hayden fyllde 4 i år <3
Hayden fyller år 23 juli och har hittills alltid haft fint väder på sin födelsedag 🙂 för andra året i rad firade vi utomhus
Kvällspromenader i sol och en härlig middag vid vattnet! Finns det så mycket bättre saker att göra?
Kolmården 🙂
Tror det här är en av mina favoritbilder från 2018 ?
Haydens första gång på cykelparken, modig som alltid!
Älskar att se honom brinna för något så mycket som han gör för motocross!
Hayden står på prispallen och pussar sin mamma! Får se hur många år till det får vara så ?
Två dagar innan beräknad mens tog jag det här testet! Lyckans stund
Samma dag som jag kissade på stickan!
Många sjukhusturer och kämpiga månader. Hade aldrig klarat det utan min man och son <3
Kroppen tinade bort och jag var väldigt sjuk från ca v 6 i graviditeten. Nu i v 23 mår jag mkt mkt bättre och har gått upp i vikt 4,5 kg ifrån startvikt. Här hade jag gått ner och som ni ser tappat en hel del muskulatur.
En stor lycka i det tunga var att min bästa vän och hennes familj flyttade tillbaka från Finland till Sverige
När första snön kom tog jag alla mina sista krafter och gick ut med Hayden och drack varm choklad.
Jag är glad att jag orkade mig på 30-års kalas för Johans bästa vän i några timmar, tillsammans med min fina man.
Lucia och julfiranden <3
Vi har haft en sån mysig jul det här året och jag har precis nu vid juletid börjat må bättre. Bättre gåva kunde jag inte få!
Jag känner att jag börjar bli starkare igen och ska njuta av varenda bättre stund resten av graviditeten <3
Det här är en av dem första bilder från året 2018 men den får avsluta som den sista! Den utstrålar nämligen det som kan sammanfatta hela det här året med ett ord = styrka!

Tack 2018 för alla nya lärdomar och läxor i livet, alla prövningar som gjort mig starkare, all ny visdom och kunskap.

Tack för alla skratt och lyckliga stunder, tack för att jag fått leva ett år till med dem jag älskar mest!

Tack!

Med det önskar jag dig ett fantastiskt år 2019! Jag själv tänker gå in i det med attraktionslagenskraft och säga, det här året kommer bli det bästa hittills!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.