Angelica Lagergren

Tvillingpodden avsnitt 22

God morgon fina ni! Det löste sig med podden igår, Stefan visste vad som var fel och vi kunde klippa vidare. Tuuuur! Jag hade inte riktigt ork och energi igår att spela in hela podden på nytt…  I veckans avsnitt svarar jag och Jessica på lyssnarnas frågor. Det blir prat om äktenskap, sex efter förlossning, hur många barn vi vill ha, livets kriser (lite tårar…) och mycket mer. Jag hoppas att ni vill lyssna!

Ni får mer än gärna komma med önskemål på vad ni vill att vi ska prata om i nästa avsnitt. Och ni får såklart gärna ladda upp en bild på instagram vad ni gör när ni lyssnar, glöm då inte att tagga med #tvillingpodden så att vi hittar era bilder. Det är superkul att se vad ni gör när ni lyssnar på oss.

/Angelica

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Alexandra

    Hej!

    Kan inte ni i nästa avsnitt berätta hur du respektive Jessica träffade era livspartners.. 🙂 Det skulle vara intressant!

  2. emmy

    Höll på att dö av skratt när jag lyssnade. Tyvärr lagade jag middag under tiden (risotto) och när ni berättade kräkhistorien tappade jag aptiten haha! <3

  3. Jennie i Täby

    Men åh vad ni är härliga, jag både skrattar och gråter (så trist det där med Jessicas mående, men skönt att det blev bättre). Åh, jag förstår precis 🙁 ”Det gör så ont i hjärtat så man inte står ut”, både allmänt och inom filmer, men jaaaa gud vad jag förstår!!!! Jag hade ont i hjärtat och grät i ett helt dygn efter ett Game of Thrones-avsnitt för några säsonger sen för jag blev så jäkla själa-ledsen. Usch, även om de bara var en påhittad serie….. Pappa sa alltid att jag föddes med ett alldeles för stort hjärta. Jag bryr mig så mycket, jag bryr mig om så mycket och så många, jag älskar, jag sörjer. Åh. Ett filter kanske vore på sin plats, men då går man ju miste om allt det vackra i livet. Livet är inte rosenrött. Livet måste få vara nyanserat också.

    Kram och puss, ni är bäst! ♥

  4. Amanda

    Hej!

    Jag tror jag har frågat detta någon gång tidigare, men är ni mer lika än vad det ser ut som? Det jag menar är att ni är ju enäggstvillingar men man ser ändå väldigt tydligt skillnad på er, är ni inte jätte lika eller beror det på att ni har olika frisyrer och framförallt sminkar er väldigt olika? Hade varit kul att se en bild när ni har samma sminkning:) tack för en bra blogg men framförallt bästa podden!!

    Kram Amanda

  5. Josefin

    Älskar er pod!

    Skulle gärna vilja veta mer om era karriärval, jobb och utbildningar 🙂 Har ni alltid jobbat i samma bransch?

  6. Mikaela

    Hejsan!

    Jag är lite nyfiken på hur öppna ni är mot varandra? Berättar ni liksom allt som händer tex mellan dig och Stefan? Eller håller ni vissa saker för er själva?

    Tack för en bra blogg och podd!!:)