Angelica Lagergren

Lunch på Urbi kanurbi

IMG_2541 IMG_2539

 

Idag åt jag lunch med Annika, Jennifer och Lisa på Urban Deli (och inte Urbi kanurbi som jag skrev i ämnesraden, jag kan bara inte låta bli att ge smeknamn åt precis allt). Vi åt soppa som var riktigt salt, jag älskar ju salt så för mig var det inga problem….tills soppan var uppäten. Då ville jag dricka upp närmsta sjö och så fortsatte det hela eftermiddagen på kontoret. Jag gjorde dock en stor kanna med limevatten så problemet löste sig ganska bra. Det är alltid extra kul att äta lunch med andra som bloggar, mobiler och kameror åker liksom fram eftersom lunchen måste dokumenteras. Jag ska bli bättre på att fotografera med vår kamera. Bilderna blir så mycket bättre med den än med min iphone.

IMG_2543Jag snodde en bild från Jennifer som alltid är duktig och har med sig sin kamera. Här ser mitt hår rött/orange ut tycker jag, men det är det inte riktigt. Jag tänkte försöka hinna lägga en toning ikväll när jag kommer hem från jobbet, jag vill att det ska lätta upp lite och bli liiite ljusare. Håll tummarna för att det blir bra!

 

Vi fick önskemål om att blogga mer om graviditeten och det tycker jag också att vi (jag mest kanske) ska göra. Vi har tyvärr missat att fotografera magen några veckor… känns inte så snällt mot Lille Skutt. Med Alice missades ingenting, men det är väl vanligt med andra barnet antar jag… Jag lägger tiden på Alliano istället för att smälla upp fotoutrustning och posa. Hur som helst ska det i alla fall bli bättring på bloggning om graviditeten. Både jag och Stefan funderar ju väldigt mycket på hur det ska bli med en till liten bebis i familjen. Jag har fått en del kommentarer om att det är elakt mot Alice (och lilla bebisen) att skaffa ett till barn så tätt, men det tänkte jag blogga mer om i morgon.

/Angelica

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    Det beror kanske på att den personen har en dålig relation till sina syskon(amatörpsykolg ;)).

    Min åsikt är iaf att det är något väldigt fint att ge sina barn. Syskon.

    Se vilket fint jobb ni gör med Alice, vore galet att inte skaffa fler bums! ❤️

  2. Camilla

    Elakt? Nää, ni ger henne det finaste och bästa som finns! Ett syskon! Jag hoppas på att bli gravid snart igen och vår kille blir strax 5 månader. Extra kul att följa er nu 🙂

  3. Sara

    Vadå ”elakt”? Det var ca det dummaste (och, ironiskt nog, det elakaste) jag hört på länge. Det kanske kommer bli tufft för er, fast inger som säger att det blir tuffare än när det är längre mellan. Hejhejvardag har skrivit en del (bra, tycker jag) om att ha pseudotvillingar t ex.

  4. Eva

    Att folk orkar lägga sig i en sådan sak som när ett par får sitt/sina barn.

    Och får man bara ett barn är man elak för alla barn måååååste ha syskon. Och får man mer än 2-3 barn är man elak för huuuuur ska ni kunna ge kärlek/kläder/mat/utrymme/tid/vadsomhelst till alla barnen. Och är man ung när man får barn är man inte redo och är man gammal orkar man inte längre…. Så håller det på.

    In genom ena örat och ut genom andra är väl bästa taktiken?

    Jag är glad för er skull i alla fall! Ni är toppenföräldrar!

  5. Lina

    Men USCH hur kan man säga så till någon annan???! Så himla oförskämt och taskigt, det är väl ingenting som någon annan har något att säga till om?!

    Så det skulle vara taskigt mot den ena tvillingen att samtidigt ha den andra? Nä sluta för fasen att lägga er i andras privatliv på det viset, dumheter! Om ni sjölva inte vill ha barn så tätt, fine, det är er ensak men sluta lägg taskiga kommentarer hos andra för den sakens skull.